Voorstellen: Elisa Edelman | Gratis modules tot 30-9-2014!

Even voorstellen: Elisa Edelman

Misschien hebben we elkaar al eens gesproken. Maar graag stel ik mij ook even nader voor middels deze nieuwsbrief.
Tien jaar geleden bedacht ik mij dat iets doen met het verbeteren van bedrijfsprocessen en het aansluiten van de software en IT hierop, toch wel iets voor mij was. Na een beetje zoeken, vond ik de studie Bedrijfskundige Informatica en sprak ik met een business consultant die bij mijn toenmalige werkgever langs kwam om aanpassingen aan AccountView door te spreken. Dat gesprek heeft ertoe geleid dat ik daar in dienst kwam om samen met een tweetal collega's de Business Unit: Business Solutions op te zetten. Zo is het begonnen. Al langere tijd had ik zelf regelmatig contact met Gevers IT omdat Gevers IT zeer specialistische AccountView kennis in huis had. Gezamenlijk hebben we ook diverse succesvolle projecten afgerond. Dus ik kende Rik en Patrick al geruime tijd. Nu werk ik sinds januari 2014 bij Gevers IT. Weer een leuk hecht team, waar je wel kan sparren maar ook zelfstandig kunt werken. Dat spreekt mij heel erg aan. Wat ik leuk vindt aan mijn werkzaamheden zijn toch wel de resultaten die je boekt bij de klant. Of het nu gaat om een klein probleem oplossen via de supportdesk, of dat het hele bedrijfsprocessen anders worden ingericht met behulp van efficiënte softwaretoepassingen. Ik vind het een kick als het werkt. Als het weer door kan gaan. Als eigenlijk niemand iets merkt van wat je doet. Dit alles met een fijne communicatie en een grapje maakt een werkdag gewoon leuk. Ik ben dan ook blij dat ook bij Gevers IT deze mentaliteit heerst.
Naast mijn werk, heb ik genoeg ruimte voor andere leuke dingen zoals stofferen, schilderen, muziek maken en als het weer een beetje meezit, buiten actief zijn. Ik hoop dat, mochten we elkaar nog niet hebben gesproken, dat we dat snel zullen doen! Kennis maken doe je uiteindelijk toch liever op een persoonlijke manier.Gratis modules tm 30 september 2014

De AccountView Contact app geeft u altijd en overal toegang tot de contactgegevens van uw relatie. Bovendien ziet u via de bij de contactpersoon weergegeven social media updatesin een oogopslag wat hem of haar persoonlijk bezig houdt. Zo kunt u met deze AccountView app het maximale uit uw contacten halen! De AccountView app is gratis beschikbaar i.c.m. een geldige licentie van AccountView Windows en minimaal versie 9.4 van AccountView.

MogelijkhedenAccountViewapp
De laatste Twitter-updates en het LinkedIn-profiel bekijken van iedere contactpersoon in AccountView
Direct bellen, sms-en of e-mailen en detailgegevens bekijken van contacten
Binnen de app gegevens zoeken
Notities bekijken die in AccountView zijn vastgelegd
Uw favoriete presentaties of filmpjes vastleggen

Actie!
Behalve de gratis AccountView app heeft u de Communication Service module nodig om de AccountView app veilig te laten communiceren met AccountView. De inzet van de Communication Service module van Visma zal niet beperkt blijven tot deze AccountView Contact app. In de toekomst zullen meer Visma apps geïntroduceerd worden die gebruik maken deze communicatie-module. De Communication Service module is op 2 manieren verkrijgbaar:
1. Aanschaffen voor € 495,00 op Business en € 295,00 op Team (excl. BTW en jaarlijks onderhoud)
2. Gratis als Gevers de update uitvoert van AccountView naar versie 9.4 het jaarlijks onderhoud blijft wel van toepassing (actie geldt tot 1 oktober 2014). Nog meer actie: als u Communication Service aanschaft, ontvangt u gratis de CRM-module Contact Manager!
En tevens is tot en met 30-9 de updatekorting van 10% van toepassing.
Geeft u a.u.b. bij het maken van de updateafspraak duidelijk aan indien u gebruik wenst te maken van de AccountView App. Dan zorgen wij voor de juiste licentiegegevens en online-inrichting.
U kunt uw afspraak maken via onze vaste telefoonnummers of: consultancy@gevers-it.nl

Opmerking: gebruikt u AccountView financieel gekoppeld aan een ERP systeem, neem dan contact op met uw leverancier of met ons om de toegevoegde waarde van de AccountView App te bespreken.


Download de gratis App in de Apple Appstore

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier
Deze nieuwsbrief is verzonden met CBX Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.