Enquête - Kraaijenbergse Plassen


De Kraaijenbergse Plassen in Cuijk is een groot recreatiegebied van circa 400 hectare, met plassen die o.a. uitermate geschikt zijn voor (water)recreatie zoals zonnen, zwemmen en verschillende soorten watersport. Daarnaast beschikt het over een prachtig natuurgebied voor fietsers en wandelaars.

Echter schort het nog aan een deugdelijke informatievoorziening.
Nu is het aan ons, Bram en Roy, om hier in samenwerking met Cybox internet & communicatie en Avans Hogeschool verandering in te brengen.

Ons doel is het creëren van één platform waar alle informatie omtrent de Kraaijenbergse Plassen bij elkaar komt en hiervoor kunnen wij uw hulp goed gebruiken.
Door u een enquête te laten invullen hopen wij vanuit uw ervaringen essentiële informatie te verkrijgen. Dit kost u 5 a 10 minuten van uw tijd en als dank voor uw moeite (wanneer u aan het einde van de enquête uw e-mailadres achter laat) maakt u kans op:

  • Een dag zeilen (voor zes personen, waarvan min. één persoon met zeilervaring) of een halve dag kanoën (voor zes personen) op de Kraaijenbergse Plassen bij Bij Ceulemans, ter waarde van circa € 60,-.

  • Een eetbon bij Horeca 't Loo, ter waarde van € 25,-.

De enquête loopt t/m donderdag 30 oktober 2014. De willekeurig bepaalde winnaars worden hierna zo spoedig mogelijk via e-mail op de hoogte gebracht van hun prijs.

Bij Ceulemans

Groepsaccomodaties en zeilen

Kraaijenbergse Plassen

Recreatiegebied van circa 400 hectaren

Horeca 't Loo

Groot terras met speeltuin aan de Kraaij

Cybox

Webdesign en online marketing

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.