Het is zover!

Lieve Gast,

In mijn vorige nieuwsbrief vertelde ik dat er half november iets speciaals te gebeuren stond. Daarop kreeg ik diverse nieuwsgierige reacties, leuk. Voor mij was het nog even doorzetten om die deadline te halen, maar het is gelukt! En ik ben trots op het resultaat. "Wat dan" hoor ik u al roepen. "Nou ..., het is een, het is een ...

Een boek! En het is klaar!

Zoals sommigen van u weten was ik doende met het schrijven van een boek. Door alle emoties van het rouwproces en hard aanpoten ging dat met vallen en opstaan. Het boek (245 pagina's) is gevuld met o.a. recepten en liedteksten. Maar bovenal verhalen van Theo en mij. Ons leven, onze keuzes, het noodlot. Hoe alleen verder, wie ben ik nu, hoe pak ik alles aan? Herkenbare onderwerpen voor wie ook een dierbare heeft verloren. Verhalen met een traan, maar ook met een lach. De recepten komen uit de tijd van Le Hibou, 't Wichlant én De Bourgondische Hoeve. Maar ook uit de tijd dat Theo werkzaam was bij De Holland Amerika Lijn, Auberge de Kievit, De Oude Geleerde Man en het Europa Hotel.


Was er maar een recept voor rouwen

Afgelopen woensdag was het dan zover: De Presentatie! Familie en vrienden mocht ik de eerste boeken aanbieden. Voor mij was het helemaal super dat mijn 89-jarige moeder erbij was, tenslotte heeft zij de liefde voor het schrijven aan mij doorgegeven.

De titel van het boek is: Was er maar een recept voor rouwen.

Nu is dus mijn boek te koop. Heel spannend om te weten dat nu ook andere mensen mijn verhalen gaan lezen. Maar de eerste reacties komen al binnen, en die zijn super!

Het boek geef ik in eigen beheer uit. Dat betekent dat u het boek bij mij op De Bourgondische Hoeve kunt kopen. Op donderdag en vrijdag van 12 tot 17 uur. Wilt u op een ander tijdstip langs komen? Dat kan, maar dan wel even een belletje van tevoren, om teleurstelling te voorkomen. Woont u te ver weg? Dan kan ik het ook opsturen!

Het boek kost 17,50 euro. Voor de verzendkosten moet ik u helaas 3,75 euro extra vragen.

Wilt u meer info over boek hoe dit te bestellen? Dan verwijs ik u naar de pagina 'Boek' en het contactformulier op mijn site:
http://www.debourgondischehoeve.nl


De eerste reacties...

De eerste reacties...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Uit!
Prachtig verwoord. Petje af voor je schrijven, Anneliese. Helder en prettig.
Heb het in één keer uitgelezen. Aangrijpend. Ik ben er nog verdrietig van. Ook dankbaar, dat mijn man en ik zijn, waar we zijn. Maar realiseer mij dat het van de ene op de andere dag anders kan zijn.
Jouw verhaal geeft een inkijk in jullie leven, jullie verdriet én in jouw kracht.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oh Anneliese, wat een mooi en prettig te lezen boek. Wat een herbeleving! Prachtig product. Spreken elkaar hier heel snel over....! Chapeau.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve Anneliese, ik dacht ik laat je niet zo lang wachten!
Natuurlijk heb ik het boek nog niet uit! En ik merk dat ik het nu heel gehaast lees!
Ik ben nu op bladzijde 28. En ik moet nu even stoppen, want nu ben ik in het "moeilijkere " deel, en ik merk dat het me heel wat doet! Het is geschreven zoals je bent heel kordaat! Het leest makkelijk, en ik ben ook steeds benieuwd wat er op de volgende bladzijde staat!

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bijzonder dat ik bij de presentatie mocht zijn Anneliese. Boek in 1x uitgelezen. Tip voor de besteller: houd de tissues bij de hand, zowel voor de traan als voor de lach!

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Lieve Anneliese heel erg bedankt voor het exemplaar dat we van jou gekregen hebben. Ik ben al bijna op de helft. Ik vind het super mooi verwoord en het leest dan ook heel fijn weg, ik kan eigenlijk niet stoppen 😘

----------------------------------------------------------------------------------------------------


Tot ziens!

Het boek is vooral mijn persoonlijke eerbetoon aan mijn man Theo.
Want hij mag gewoon niet vergeten worden...

Tot ziens, hier op de Hoeve of op facebook (Anneliese Vonk, De Bourgondische Hoeve) of op de Kerstmarkt 13 december in Reek.

Lieve groet,
Anneliese Vonk.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.