De Beste Wensen.

Lieve Gast,

2015 zit er bijna op. Even een moment om stil te staan bij wat er het afgelopen jaar is gebeurd. Voor mijn gevoel is dit jaar, en zeker de laatste zes maanden, voorbij gevlógen.
De eerste maanden was een tijd van rust nemen, aan mezelf denken. Daarna kwam de onrust in mij, ik wilde verder gaan met schrijven, ik wilde het boek afmaken.


Het Weckparadijs

Intussen ging de ontwikkeling door van 'De nieuwe uitstraling' van 'Het Winkeltje'. Had nooit van tevoren kunnen bedenken dat er zoveel bij kwam kijken, het was een heel proces. Het resultaat mag er wezen, vind ik! Ben blij met de naam, het logo, de tekening, de tekst. 'Opgeweckt Genieten' Tja, wie wil dat niet?!
Daarna kwam Inge op de proppen met de 'Marktkraam'. Dat was de piek op de boom en maakte het Weckparadijs compleet!


100 jaar Pannenweg 4

2015, het jaar van het honderdjarig bestaan van de boerderij (een eeuw oud) is bijna voorbij. Op een andere manier dan normaal heb ik getracht, zoals u hierboven kunt lezen, er een feestelijk jaar van te maken. Een jaar waarin ik ook geleerd heb mijn zegeningen te tellen. Het gemis van Theo is groot, maar het leven gaat door. Er komen weer nieuwe uitdagingen aan. Daar kijk ik zelfs naar uit!


Dank

Ik wil u bedanken voor het vertrouwen dat u het afgelopen jaar weer in mij heeft gehad voor de diners, lunches, High Tea's, streekproductpakketten, logeren in het huisje, etc, etc. Dat ontroert me telkens weer.
Ook dank voor de mooie, lieve, emotionele, pakkende reacties die ik mocht ontvangen na het lezen van mijn boek. ('Was er maar een recept voor rouwen') We weten het allemaal wel, echter door het te verwoorden blijkt maar weer eens dat iedereen zijn eigen verhaal heeft: zowel gezellige, leuke, maar ook verdrietige. That's life...


Beste Wensen

Rest mij nog u fijne, sfeervolle feestdagen toe te wensen, geniet van de mooie momenten, en probeer van 2016 weer een goed jaar te maken!

Lieve groet, Anneliese Vonk - van der Zanden.

p.s. Op internet kwam ik een kerstlied tegen van Jim Reeves. Graag wil ik daarmee eindigen (even klikken op de titel):
'An Old Christmas Card'
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.