Nieuwsbrief 25 mei 2001
Kijk voor meer informatie en om in te schrijven

Concours Sint Anthonis op 28 en 29 mei

Boxmeer Cultureel zondag 29 mei

Dit jaar vindt de jaarlijks kunst- en cultuurmanifestatie BoxMeerCultureel plaats op zondag 29 mei, van 13.00 tot 17.00 uur!

De vaste deelnemers/organisatoren; C.C. de Weijer, de bibliotheek, jongerenwerk Radius en Kunstencentrum Meander, zijn er weer in geslaagd een meer dan interessant programma samen te stellen.
Met het thema dit jaar, "Kunst en .....", brengt de organisatie kunst en al haar grensgebieden in beeld en zorgt voor een dag waarop het gonst van de activiteiten en bruist van de - culturele, kunstzinnige, creatieve - energie. En natuurlijk: een gezellige dag voor iedere bezoeker. Verdere informatie vindt u hier

Herbeleef de WOII (toeristische ´augmented reality´ route in Overloon)
Met hightech middelen komt de geschiedenis in Overloon tot leven. Want met behulp van een Smart- of een iPhone kunt u de "Herbelevingsroute WOII" gaan ervaren. Deze route vertelt het spannende, maar zeker ook dramatische verhaal over de bevrijding van Overloon in oktober 1944. Tijdens de route kunt u op vier plaatsen in en om Overloon, informatie, zoals filmpjes, beeldmateriaal en getuigenverslagen ontvangen. Enige voorwaarde is dat u een mobiele telefoon heeft met internetverbinding en camera.

Lees meer over deze route


Lees meer over dit optreden

Jimi Hendrix tribute zaterdag 28 mei

Lente Kermis Rijkevoort

1 t/m 5 juni - Lentekermis Rijkevoort

Ook dit jaar is de organisatie van de lentekermis, voetbalvereniging Toxandria en volleybalvereniging Luctor, erin geslaagd om een breed, geweldig en vernieuwend programma te presenteren.

Op woensdag is er de “Brabantse Tonpratersavond en het Cabaret”, met echte Brabantse kanjers erbij en wat te denken van Cabaret Duo Vreemd? Terwijl op donderdag de topband “WC Experience”er zal zijn, met in het voorprogramma “De Rotting Toons”een avond waar het dak eraf zal gaan. Dan wordt het succes van vorig jaar op vrijdag herhaald. Een avond met de “DJ’s van Q-music” van radio en tv en op zaterdag is er de fantastische top 40 band, Q5, vorig jaar ook een groot succes. Op de zondag een nieuw evenement het grote “Mini-Piraten Festival” met echte Hollandse artiesten. Klik hier voor de website

Beers
Vrijdag - Optreden Marie Christien

Cuijk
woensdag - High heels in concert Ladies night met Birgit Schuurman, Jelka van Houten
donderdag - De kus - Huub Stapel en Carine Crutzen
vrijdag - Ronald Goedemondt - Binnen de lijntjes
zaterdag - Pink Project IV - Animals & the Wall

Gennep
vrijdag - Rita Hosking In Roepaen te Ottersum
zondag - Kunstverkoop Herman Brood Bij de woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep

Vierlingsbeek
donderdag - PlusWandel4daagse i.s.m. J.O.C. Vierlingsbeek-Groeningen
vrijdag - PlusWandel4daagse i.s.m. J.O.C. Vierlingsbeek-Groeningen

Naar de agenda


Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.