Nieuwsbrief 01 juni 2001

Muziekpark 2011

Muziekpark is het tweedaagse muziekspektakel dat jaarlijks tijdens de Boxmeerse kermis het Weijerpark op zijn kop zet met Feestje aan de Gracht en Volt Rocks Out. Zaterdag 20 augustus staat de hele avond en nacht in het teken van de techno en house. De zevende editie van Feestje aan de Gracht zal dan plaatsvinden en is daarmee de kick-off van Muziekpark. Dit jaar voor het eerst met dj's verdeeld over twee podia en natuurlijk weer, apart van de muziek, bomvol met spetterende lasers en licht. Van 18 tot 01 uur en kaarten zijn vanaf vandaag (tijdelijk goedkoper) verkrijgbaar op de website. Hierna is er nog een afterparty bij Riche. Zondag 21 augustus draait om rock. Lokale bands kiezen voor éénmaal een favoriete band, studeren zich gek op het werk van die band en brengen die ten gehore. Volt Rocks Out zorgt voor een (hopelijk zonnig) dagje geschiedenisles in rockmuziek in festivalvorm. Van 14 tot 23 uur en de entree is gratis! Het verrassende programma is sinds vandaag in volle glorie te aanschouwen op de gloednieuwe website: www.muziekpark.nl

Klik hier voor meer informatie

Boxmeer Cultureel op hemelvaart

Volleybal tournooi

2 juni - Hemelvaartstoernooi volleybalvereniging te Overloon

Op hemelvaartdag wordt traditioneel het hemelvaarttoernooi gehouden. Er worden dan wedstrijden gespeeld in verschillende klassen.

Gezelligheid is het motto tijdens dit toernooi.

Organisator:
Volleybalvereniging Sportivo
www.vvsportivo.nl

Mills Pullingweekend 2011

zaterdag 4 juni 18:00 en zondag 5 juni 10.00 uur

Op het evenemententerrein an de v.d. Bogaardweg in Mill

Het Mills Pullingweekend 2011 wordt gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 juni op het evenemententerrein aan de V.d. Bogaardweg in Mill. Behalve pullingwedstrijden is er ook een show van de drive-inshow van de entertainers Bertie en John Lukano. Het belooft weer een weekend te worden met veel spanning, spektakel en sensatie voor het hele gezin.

Op zaterdagmiddag 4 juni barst het geweld om 18.00 uur los met de Specials, Superstocks en Hotstocks. Ook Unimogs, Powerstock 3,5 ton en Hobbysport 4,5 ton, 5,5 ton en 6,5 ton zullen deze dag hun competitie rijden. Daarnaast zijn er deze eerste dag nog diverse spectaculaire demonstraties en wordt de dag afgesloten vanaf 22.00 uur met een groot feest in de feesttent.

Klik hier voor meer informatie over dit evenement

Vierdaagseboxmeer

Boxmeerse avondvierdaagse

Beugen
donderdag - Dauwtrappen met het IVN

Boxmeer
donderdag - Koop zondag
donderdag - Montmartre in Boxmeer

Cuijk
donderdag - Bluestour in Cuijk
dinsdag - Effe samen eten voor 55+

Grave
vrijdag - Open Coffee Grave

Mill
zondag - Maandelijkse vogelmarkt
zondag - Sense of blues

Ottersum
vrijdag - Pokey LaFarge & The South City Three

Rijkevoort
woensdag - Lente Kermis
donderdag - Lente Kermis
vrijdag - Lente Kermis
zaterdag - Lente Kermis
zondag - Lente Kermis

Naar de agenda


Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.