Wat gaat u de komende zondagen doen???????

Zondag 26 juni; Zomer Zotheid met Het Soete Leven.

Zomer Zotheid bij het Soete Leven!

U kunt bij de aangesloten bedrijven van Het Soete Leven zondag a.s. een 'soete inval' doen om kennis te maken met de 'Landelijke Verwennerij' in het mooie gebied onder de rook van Nijmegen.
Deze bedrijven vind u in Haps, Mill, Sambeek, Winssen, Goch-Asperden, Siebengewald en Oeffelt.

Daar wij, De Bourgondsiche Hoeve, zondag de 26e a.s. al een vol programma in ons restaurant hebben heten wij u van 11.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom in ons Winkeltje. Hier vind u heel veel zelfgemaakte producten zoals de jams, chutney's, gelei's, likeurtjes etc. etc. (de basisproducten komen uit eigen moestuin en kas, en alles zoveel mogelijk biologisch).

Ook vind u in ons Winkeltje de unieke verkoop-expositie van natuur-sieraden van de bekende goudsmit Antoinette Vroom uit Nijmegen. Zowel voor dames als heren. In de vitrine kunt u de uitgestalde collectie aanschouwen.

Op onderstaande link kunt u zien wie er meedoen en wellicht zo een ontdekkingsrondje maken door zowel Limburg, Gelderland, Brabant en Duitsland! En dat alles dicht bij elkaar...................... lekker suutjes an.

http://www.hetsoeteleven.nl


Zondag 3 juli; Klassiek op Locatie bij ons in de fruitboomgaard

Zondag 3 juli gebeurt er iets heel unieks bij ons op de Hoeve. Niet binnen in het restaurant waar we normaal onze diners serveren. Nee dit keer gebeurt het buiten bij ons in de fruitboomgaard. U kunt dan genieten van een mooi concert met de verleidelijke klanken van de tango in de open lucht.

Er wordt een podium opgebouwd achter ons restaurant waar 4 tangospecialisten afkomstig uit Argentinie, Bulgarije en Frankrijk u mee laten slepen op hun muziek. In onze fruitboomgaard tussen de appels, peren, pruimen en kersen is het dan op een andere manier als normaal bij ons volop genieten.

Het concert gaat altijd door. Dus mocht het onverhoopt slecht weer zijn gaan we gezamenlijk naar de buren waar we droog kunnen luisteren naar "Tanguarda".
De gehele organisatie, van begin tot end, is in handen van de Stichting Klassiek op Locatie.

Aanvangstijd hiervan is 15.00 uur en kaartjes hiervoor kunt u bestellen bij de VVV-winkels of via Klassiek op locatie.
Voor meer informatie kunt u kijken op onderstaande link
http://www.klassiekoplocatie.nl
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.