Nieuwsbrief 13 juli 2011
Meer informatie vind je hier

Vierdaagse feesten Cuijk vanaf 16 juli 2011

Summmertime Gennep 16 juli

Op zaterdag 16 juli, de vierde Summmertime-dag van dit jaar, start het Summmertime-gebeuren heel hoog en ver weg. Dan komt er namelijk een Tibetaans klankschalenconcert. Het gratis toegankelijke concert van Paul Vens (schrijver-dichter, schilder en musicus) en zijn vriend Herman begint om 11.00 uur. het aantal zitplaatsen in het theatertje is beperkt.
- s Middags om 14.00 uur speelt Dance litle Sister met vijf man sterk op de Markt met dansdemonstraties vanuit Dansschool Verhoeven.
- Vanaf 11.00 tot 17.00 uur speelt ook de kunstexpositie "W.a.F. werkt" van het Noord-Brabantse kunstenaarscollectief W.a.F. ("We are Fools")
- Van 11.00 tot 12.00 uur wordt daarachter in een workshop gewerkt aan de collectieve productie van een geheimzinnige "installatie", die op 30 juli klaar moet zijn voor presentatie.

Een bezoek aan Summmertime in hartje Gennep is aan te bevelen op iedere zaterdag in juli en augustus. Er valt deze zomer vaak ook ’s morgens en ‘s avonds van alles te horen, te zien, te beleven, actief te doen en soms zelfs te proeven. En de toegang is gratis Meer info over Summmertime vind je hier

Workshop Krav Maga te Boxmeer

Op woensdagmiddag 20 juli organiseert het jongerenwerk van Radius in Boxmeer een workshop Krav Maga/zelfverdediging voor jongeren vanaf 10 t/m 16 jaar. Dit is een van de extra zomervakantie activiteiten die worden georganiseerd. Krav Maga is een vorm van zelfverdediging. Het wordt wereldwijd gegeven en staat bekend om een zelfverdedigingssyteem wat echt werkt. Er komt een professionele docent van "institute Krav Maga Nijmegen-Boxmeer". Deze organisatie is ook gespecialiseerd in het geven van Krav Maga aan kinderen en meiden. Daarnaast is het natuurlijk lekker sportief en leuk om samen met andere jongeren te trainen. De Workshop is gratis en start om 15.00 tot 17.00 bij jongerencentrum De Box. Wil je graag meedoen? Opgeven kan bij renatebeijers@radius-lvc.nl, tel: 06-41279984. Voor meer info kijk je hier

Gennep
zaterdag - Opening expositie "Mieke & Friends"

Mill
woensdag - Zomeravondwandeling op landgoed Tongelaar
zondag - Expositie - Dynamiek

Ottersum
zaterdag - Klassiek op locatie

Overloon
woensdag - Familievoorstelling Belle en het Beest
zondag - Familievoorstelling Belle en het Beest
Naar de agenda


Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.