Nieuwsbrief 21 september 2011

Optredens voor muziekliefhebbers

Dit weekend zijn er volop optredens voor muziekliefhebbers:

Het 'Blues on Bootz' seizoen gaat op 24 september om 21:30 van start bij café zalen Royal in Mill. Tot en met april vindt u er iedere laatste zaterdag van de maand een live bluesband. Diverse bands zijn al geboekt en het belooft een seizoen te worden waar de echte blues- en muziekliefhebber volledig aan zijn trekken komt. Ook dit seizoen zijn de bluesavonden uiteraard gratis toegankelijk.
Klik hier voor meer informatie

De Boxmeerse band Once (a Pearl Jam tribute) zal op zaterdag 24 september om 21:00 optreden in de Grote Zaal van café Riche in Boxmeer. Vele mensen herinneren zich nog het legendarische optreden van Pearl Jam op Pinkpop 1992 waar op een regenachtige dag in juni een jonge band het meest energieke optreden ooit liet zien, maar Pearl Jam is ook nu nog steeds populair. Once (a Pearl Jam tribute) speelt niet alleen hardere rock nummers, maar ook softere ballads van Pearl Jam. Kom gerust eens kijken naar talent van eigen bodem, met in het voorprogramma de nieuwe rocksensatie 'LOPEZ'.
Klik hier voor meer informatie

De eigenzinnige Amerikaanse singer-songwriter Laura Veirs bracht onlangs haar zevende album uit (July Flame) en treedt zaterdag 24 september om 20:30 op bij Roepaen in Ottersum. Met haar 21-eeuwse folkrock weet ze steeds weer haar songs vanuit een andere muzikale invalshoek op het publiek los te laten. Laura Veirs is al jaren een singer-songwriter die optimaal verrast met haar albums.
Klik hier voor meer informatie

Activiteiten in centrum Boxmeer

Dit weekend zijn er ook een aantal activiteiten in Boxmeer:

De toeristische streekmarkt in Boxmeer vindt plaats op zondag 25 september vanaf 11:00 bij het nieuwe plein voor het gemeentehuis. De streekmarkt is bedoeld voor alle plattelands bedrijven die een link hebben met de agrarische sector, en die zichzelf willen profileren of promoten en hun eventuele producten of diensten dan ook aan de man willen brengen.
Klik hier voor meer informatie

De 10de uitvoering van de Maasheggenloop zal plaatsvinden op zondag 25 september voor hotel Riche. Men kan verschillende afstanden afleggen van 250 meter (voor kinderen van 0 tot 5 jaar) tot en met een 'halve klassieker' van 21098 meter in deze jubileum editie. Verder zijn er een groot aantal prijzen te winnen in alle afstanden. Inschrijven kan in de zaal van Café 't Centrum tot uiterlijk een half uur vóór aanvang van de betreffende wedstrijd.
Klik hier voor meer informatie

Aankomende zondag is het tevens koopzondag in Boxmeer. Naast de eerder genoemde Maasheggenloop en streekmarkt, zullen er diverse activiteiten in het centrum gehouden worden.
Klik hier voor meer informatie

Bruidsbeurs op kasteel Tongelaar

Kasteel Tongelaar in Mill staat op zondag 25 september vanaf 12:00 volledig in het teken van trouwen. Kasteel Tongelaar is een prachtige officiële trouwlocatie op Landgoed Tongelaar. Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden is er door Bruidsbeurs Noord-Brabant op Kasteel Tongelaar een inspirerende bruidsbeurs georganiseerd. Een scala aan bedrijven uit de trouwbranche demonstreren deze dag hun diensten en producten. Behalve het genieten van de laatste trends op huwelijksgebied en het beleven van de romantische sfeer, kan men op deze dag terecht voor informatie over onder meer bruidsjaponnen, weddingplanning, trouwringen en fotografie. Iedere bezoeker wordt daarnaast getrakteerd op het glossy magazine 'Huwelijk in Noord-Brabant', met onder meer bruidsshows, optredens, demonstraties en beursaanbiedingen. De beurs is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de mogelijkheid een kijkje te nemen in de verschillende zalen en de intieme binnenplaats van Kasteel Tongelaar.
Klik hier voor meer informatie

Boxmeer
vrijdag - Dolf Jansen: Als ik het niet doe, doe niemand het De Weijer Boxmeer

Cuijk
donderdag - Nightmare: Horrormusical Schouwburg Cuijk
vrijdag - Mark van de Veerdonk: Tolaat de vlogodre kiwjt Schouwburg Cuijk
zaterdag - Global Mala Cuijk Louis Jansenplein Cuijk

Gennep
vrijdag - Open coffee gemeentehuis Gennep
zaterdag - Peter Diem kunstverkoop woonkamergalerie Kunsthandel Gennep
zondag - Peter Diem kunstverkoop woonkamergalerie Kunsthandel Gennep

Grave
zondag - Openstelling oude gemaal Van Sasse Gemaal van Sasse Grave

Haps
zondag - Het Soete Leven: Herfstsonate Het Roozenhuys Haps

Mill
woensdag - Kermis Mill met topformatie Tilt Feesttent Mill

Ottersum
zondag - J. Stearns, Sarah lee Guthrie en Johnny Irion Roepaen in Ottersum
zondag - Ezio Irion Roepaen in Ottersum

Vortum-Mullem
hele week - Kermis Vortum-Mullum


Naar de agenda


Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.