Weer een stapje verder......

Lieve Gast,

Zoals beloofd zou ik u op de hoogte houden van het wel en wee van De Bourgondische Hoeve. Daarom nu het vervolg op de laatste nieuwsbrief.

De afgelopen 3 maanden heb ik niet stil gezeten en zijn er al heel wat stapjes voorwaarts gezet (met tussendoor uiteraard ook een paar achteruit).
Een van die stapjes voorwaarts is het aanpassen van Het Gastenverblijf "De Paardenstal".

Velen van u hebben hier reeds een keer geslapen na een diner in ons restaurant. Afgelopen maand heeft het Gastenverblijf cq Vakantiehuis een make-over gehad zodat het ook geschikt is voor een langer verblijf (min. 2 nachten). Zoals bv. een nieuw keukenblok met afzuigkap en in de slaapkamer een hangkast, maken het huisje nog meer compleet!
Het is een heerlijk verblijf met beneden keuken, woonkamer, badkamer en toilet. Boven zijn 2 royale slaapkamers voor maximaal 5 personen (met allemaal perfekte 1-persoonsbedden).

"De Paardenstal" is vanaf nu te huur voor wie wil genieten van Noord-Limburg met z'n mooie natuur, dorpen, steden, cultuur en vooral de rust. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en dagtochtjes maken met de auto, maar ook golfen en culinair genieten van o.a. Restaurant Bloemers (Bib Gourmand), Brienen aan de Maas (1 Michelinster), Golfbaan Bleijenbeek en nog vele anderen in de omgeving. Vanaf hier zit u zo in Duitsland (Goch, Kleve en Kevelaer), Nijmegen, Venlo (Floriade 2012) etc.. Dus voor ieder wat wils!
Wilt u zien hoe "De Paardenstal" er van binnen uitziet? Klik dan op onderstaande link. (foto's en info vindt u dan weer op de pagina Vakantiehuis / Gastenverblijf)
http://www.debourgondischehoeve.nl


Het Winkeltje!

Toen het restaurant nog open was had 't Winkeltje al een mooie uitstraling maar....................
Met een nieuwe indeling, nieuwe kasten en een totaal aangepaste voorraad heeft het Winkeltje meer allure gekregen.

De (vooral biologische) producten die ik gemaakt heb zijn niet de standaard jams e.d. maar juist speciale, exclusieve lekkernijen. Ideaal om kado te geven maar ook heerlijk om zelf te verorberen.
Wat dacht u b.v. van Piccalilly, Aardbeienazijn, Zoetzuur van Blauwe Druiven, Atjar, Monegask-Uitjes, Relish van Rode Biet, Pesto van Roomse Kervel, Huisgebakken Kaasbrood etc. etc..

Verder heb ik 't Winkeltje aangevuld met kwaliteitsproducten uit de Streek van o.a. Het Aardbeienland, Raspberry-Maxx, Aurora en 't Platteland.

Ik heb hele mooie mandjes en kistjes om hierin een mooi Streekproductenpakket te maken. Ideaal voor de komende feestdagen. U heeft hiermee een uniek kado!


De Openingstijden

Zoals u bovenaan de brief kunt zien is het woord Restaurant veranderd in Koffie- en Theeschenkerij.
Ja, de voordeur gaat weer open zoals ik in mijn vorige nieuwsbrief had vermeld.
Echter voorlopig alleen nog voor 't Winkeltje en zo gauw ik toe ben om ook open te gaan voor de Koffie- en Theeschenkerij laat ik u dat zo snel mogelijk weten. Dat is namelijk voor mij nog net een stap te ver.......

Op donderdag- en vrijdagmiddag bent u van 12.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom in mijn Winkeltje.
(helaas moet ik meteen een uitzondering melden; vrijdag 11 november a.s. staan al andere verplichtingen in mijn agenda).

Via de website www.debourgondischehoeve.nl wil ik u over de verdere ontwikkelingen op de hoogte houden.
Zo kunt u op de site zien dat ik bezig ben wijzigingen aan te brengen en ook dat gaat wederom stapje voor stapje. Het is best heftig om zomaar met een druk op een knop alles over ons restaurant weg te klikken. Een soort verraad aan Theo. Maar daarvoor in de plaats heb ik 2 nieuwe pagina's toegevoegd!
Ten eerste; De Historie. Hier ga ik beschrijven hoe wij, Theo en ik, hier terecht zijn gekomen en hoe alles zich heeft ontwikkeld.
Ten tweede; Herinneringen aan Theo. Samen gingen wij al bijna 34 jaar door het leven en in al die jaren zijn vele herinneringen gemaakt. Zowel in Le Hibou, 't Wichlant als hier in De Bourgondische Hoeve. Niet alleen door Theo en mij, maar ook met u. Daarom een pagina waarop ik uw herinneringen aan Theo ga vermelden. Dus als u een herinnering samen met mij en de bezoekers van de website wilt delen kunt u die naar mij mailen, dan zal ik ervoor zorgen dat deze erbij geschreven wordt.
Emailadres; info@debourgondischehoeve.nl.
Alvast hartelijk dank hiervoor!


Kerstfair met Het Soete Leven

Zondag 11 december a.s. organiseert Het Soete Leven een Kerstfair in Het Hoogh Huys te Winssen (bij Nijmegen). Graag willen mijn collega's van Het Soete Leven en ik u dan ook van harte welkom heten in Het Hoogh Huys.
U vindt daar Kerst zoals dat bij Het Soete Leven hoort; dus landelijke, warme sfeer in gure wintertijden. Wat u weer terug ziet / ruikt / voelt en proeft in woondecoraties, brocante en winterse lekkernijen. Een prachtige en smaakvolle plek waar we elkaar kunnen ontmoeten.
U bent welkom van 11.00 - 17.00 uur.
Het adres van Het Hoogh Huys is Leegstraat 14 te Winssen.
(parkeren bij de kerk, en in Het Hoogh Huys is geen pin aanwezig)

Wie weet zien we elkaar in Winssen. Misschien zien we elkaar zelfs al eerder bij mij op de Hoeve.....
Mocht u nog vragen hebben, bel gerust!!!

Lieve groeten,
Anneliese Vonk.

Om al in kerstsfeer te komen van Het Soete Leven kunt u klikken op onderstaande link. Graag tot dan!
http://www.hetsoeteleven.nl
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.