Nieuwsbrief 16 november 2011

Muziekevenementen

Vanaf vandaag zijn er in de omgeving een aantal muziekevenementen, met uiteenlopende soorten muziek:

The Five Great Guitars: African Blues
Meestergitarist Jan Kuiper, drijvende kracht achter The Five Great Guitars, heeft zich de laatste jaren toegelegd op de ritmes van West-Afrika. Het warmbloedige resultaat kunt u horen in 'African Blues' op woensdag 16 november, waarbij de muziek bestaat uit bluesy gitaarlicks, virtuoze patronen, swingende baslijnen e\en de prachtige klanken van de Malinese gitarist en vocalist Habib Koité (als special guest). U wordt meegenomen op een reis door de rijke Afrikaanse muziekcultuur.
Klik hier voor meer informatie

Carillonconcert tijdens het winkelen in het stadse Cuijk
Tijdens de woensdagmarkt zal in de middag het carillon van Cuijk klinken. Tijdens het winkelen kunt u genieten van de stadse atmosfeer en de heerlijke klanken van het prachtige carillon. Tevens kunt u het carillon bezichtigen, waarbij u in de toren een prachtig uitzicht heeft over de Mokerplassen, Mookerhei, en de St. Jansberg.
Klik hier voor meer informatie

Techno At Night
In de Dragonder in Gennep vindt op vrijdag 18 november 'Techno At Night' plaats. De muziekstijlen zullen hardtehcno, minimal, techhouse, en techno zijn.
Klik hier voor meer informatie

Songs from the movie Sister Act: The West End Gospel Choir
De wereldwijde filmhit 'Sister Act', met Whoopi Goldberg en de zingende en swingende nonnen in de hoofdrol, wist begin jaren negentig het publiek massaal tot een bioscoopbezoek te verleiden. Sinds vorig jaar is de theatervoorstelling van de film ook populair geworden in Nederland. Het wereldberoemde West End Gospel Choir laat op zaterdag 19 november alle grote hits uit de twee 'Sister Act'-films de revue passeren.
Klik hier voor meer informatie

Meddle Pink Floyd tribute band
Op zaterdag 19 november speelt de afsplitsing van de Boxmeerse band CounterClockWise 'Meddle', een avondvullend programma waarbij onder andere Pink Floyd klassiekers 'Money', 'Another Brick In The Wall', en 'Have A Cigar' aan bod komen.
Klik hier voor meer informatie

Bob Wayne & The Outlaw Carnies
Redneck outlaw Bob Wayne komt uit de school van country rebel Hank (Williams) III en was niet alleen voormalig roadie, maar ook muzikant en songwriter van hem. Samen met zijn Outlaw Carnies vormt hij een passende country-en rockact. Liefhebbers van Hank Williams III kunnen op zaterdag 19 november hun hart ophalen bij Bob Wayne en het is een kennismaking met muziekvormen als Hillbilly, bluegrass en alternative country.
Klik hier voor meer informatie

Tony B. Two
Akoestisch duo Toon en Ko, brengt gezellige, gevarieerde, en professionele uitgevoerde hits van vroeger en nu. Dit doen ze door middel van twee uitstekende zangstemmen, heerlijk gitaarwerk, en een heleboel humor. Op zaterdag 19 november kunt u genieten van Nederlands, Engels, Duits, country, rock & roll, blues, evergreens, veel oldies uit de sixties en seventies, maar ook moderner spul.
Klik hier voor meer informatie

Rowwen Hèze
In 'Koper' draait het om de liedjes, en de verhalen áchter de liedjes van Rowwen Hèze. U ziet de Limburgse band niet alleen in de ongedwongen sfeer van een bruine kroeg, u zit zelf ook in dat café. Schrijver en popjournalist Leon Verdonschot gaat ondertussen aan de slag met de personages uit de liedjes. Ze komen langs in kleurrijke verhalen, maar zitten ook in levenden lijve aan de bar. Verhalen van bezoekers mengen zich met bargesprekken of wandelen de liedjes in. Want 'Koper' ontstaat met en door het publiek.
Klik hier voor meer informatie

Boxmeer
woensdag - Ila van der Pouw: Titus, zoon van Rembrandt De Weijer
vrijdag - Bijeenkomst Karmel: Samen Bijbel lezen Karmelcentrum
dinsdag - Bijeenkomst Karmel: God, o God Karmelcentrum

Cuijk
vrijdag - Oorlogswinter musical Schouwburg
vrijdag - Lezing cyclus "Bewustwording is kunst" Grotestraat 5a
dinsdag - Network buffet Hotel Cuijk van der Valk

Grave
vrijdag - Open coffee Gennep Stadsherberg

Mill
hele week - Babyspullen & kinderspullen beurs Fitland
zondag - Nix Moet Café Royal

Ottersum
vrijdag - Ntjam Rosie Roepaen
zondag - Romi Mayes, Matanja Joy Bradley Roepaen

Vierlingsbeek
zaterdag - Pokeravond GryphusBekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.