Laatste nieuwtjes De Bourgondische Hoeve

Lieve Gast,

Laatste tijd druk geweest. Want alles moest klaar staan voor de start zoals ik vorige keer al gemeld had. Op mijn moeders verjaardag, 21 oktober - 85 jaar, werd mijn Winkeltje door haar geopend. Daarna was het op donderdag en vrijdag wachten op de eerste bezoekers (die gelukkig kwamen). Maar nu is de kop is eraf, het Winkeltje begint te lopen. Ook de eerste boekingen voor het Vakantiehuis "De Paardenstal" zijn binnen!
Om iedereen te laten weten wat er op de Hoeve te doen is heb ik een nieuw bord laten maken aan de straatzijde. Op bijgaande foto zien jullie het resultaat. Mooi he?!


Kerstfair Het Soete Leven

Zoals al eerder aangekondigd is er zondag 11 december a.s. een Kerstfair, ofwel een Kerstmarkt, in Winssen (dicht bij Nijmegen). Daar vindt u, op de Leegstraat 14, het Hoogh Huys van onze "Het Soete Leven"-deelneemster Femmigje Kortekaas.
We beginnen om 11.00 uur. Parkeren kunt u bij de kerk iets verderop in de straat.
Wat hebben wij u te bieden? Mooie kerstbrocante, wijnproeverij, rozenproducten, workshops-aanbiedingen, biologische streekproducten, B&B etc.
Er is koffie, thee en warme chocomel, natuurlijk met wat lekkers.
Zelf ga ik uiteraard mijn assortiment uit het Winkeltje aanbieden die vooral op de Kerst (winter) gericht is. Bijvoorbeeld de Kweeperenjam met rode wijn en kruidnagel,Chutney van appel - wortel - kerrie (heerlijk bij pate), Gekonfijte vijgen, Compote van appel en cranberry. En wat dacht u van mijn Chocoladelikeur of andere smaakjes zoals Kaneel, Rumtopf etc.
Verder ga ik, Theo's recept volgend, Pompoenensoep serveren!
U ziet, genoeg redenen om zondag naar Winssen te komen!
Om 17.00 uur is het helaas afgelopen, dan worden de gezellige vuurkorven gedoofd. En dan kijken we weer uit naar onze volgende fair!
Voor meer info; www.hetsoeteleven.nl


De boom voor Theo is geplant!

Eind november was het dan zover; ik ging "een boom voor het leven" voor Theo planten in het Koningin Wilhelminabos te Dronten. In een heerlijk zonnetje, samen met meer dan 1000 mensen die ook een dierbare zijn verloren aan kanker, stond ik op de Gedenkplek. Luisterend naar mooie muziek, speeches, ontroerende verhalen... De glaspanelen werden onthuld waarop ook Theo staat vermeld. Bijna naast de naam; Cas Spijkers. Heel apart om dat zo te zien. In de jaren '90 hebben we regelmatig na afloop van ons diner bij De Swaen samen met Cas nog een glaasje wijn gedronken. En nu zijn ze er allebei niet meer. Zo kort na elkaar overleden, 2 bevlogen koks.... Samen met de boswachters wandelden we later naar het nieuw aan te planten bos. Hier heb ik met trots een jonge eik voor Theo geplant!


Winter-editie Special Bite

Mijn vriendin belde; "jullie staan in de Special Bite!" Mijn hart sloeg over. Dat kan niet. Maar toch; een heel mooie recensie over ons restaurant, Theo's keuken. En ook van het Winkeltje en het Vakantiehuis.
Theo zou hier ontzettend trots op zijn geweest. Daarom vind ik het dan ook echt een "hommage aan mijn Theo".................


Kerstmis en Oud & Nieuw

Graag wil u allen fijne Kerstdagen toewensen. En voor 2012 alle goeds ofwel een goede gezondheid, liefde, warmte en genegenheid. Geniet van al deze dagen.
En ik wil u hierbij ook allemaal danken voor al uw steun in welke vorm dan ook; een kaartje, een mail, een brief, een telefoontje, etc.
Kortom, uit het diepst van mijn hart; DANK !!

Lieve groet uit Siebengewald,
Anneliese Vonk
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.