Nieuwsbrief 25 januari 2012

Opening Jongerencentrum The Unit met o.a. liveshow van Kraantje Pappi

Zondag 29 januari 2012
De afgelopen 2 maanden hebben jongeren en vrijwilligers samen met het jongerenwerk hard gewerkt aan het nieuwe jongerencentrum The Unit. Dit is met groot succes gelukt! Het jongerencentrum zal nu geopend gaan worden.

De opening en tevens opendag van "The Unit" is op Zondag 29 januari 2012 van 13.00 tot 18.00 uur. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Jongerencentrum "The Unit" is gevestigd in het gebouw De Morgenster in het Weijerpark in Boxmeer, De Raetsingel 5.
Het programma van de opening bestaat uit diverse activiteiten, workshops en optredens.
We hebben een spectaculaire liveshow weten te boeken: de Groningse Rapper "Kraantje Pappi". Vorige week is zijn album verschenen en zijn single "Waar is Kraan" wordt dagelijks gedraaid op de radio. Ook verschijnt hij in deze weken bij diverse TV programma's en hij onder andere te zien op het festival Noorderslag. Naast deze liveshow zijn er nog diverse optredens uit de omgeving en hebben we ook activiteiten. De Sensation Cheerleaders uit Boxmeer zullen optreden, er zijn lokale rappers, bij goed weer is er een straatvoetbaltoernooi, je kan een henna laten zetten, sieraden workshop en nog meer.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.theunitboxmeer.nl

11 Plussers zitting Mill

Vorig jaar bleek dat de vernieuwde Millse Seniorenzitting, '11 plussers zitting', erg succesvol was. Het is om die reden dat er dit jaar weer een 11 plussers zitting plaatsvindt, en wel op vrijdag 27 januari van 19:00 tot 22:30. Op deze avond ziet u een speciaal samengesteld programma. Deze bestaat uit enkele optredens die ook op de pronkzittingen te zien zijn, maar er zijn ook een aantal acts speciaal voor de 11 plussers zitting.

Klik hier voor meer informatie

Spetterend nieuw-jaar concert Boxmeersche Harmonie

Na het grote succes van het nieuw-jaar concert dat de Boxmeersche Harmonie vorig jaar gaf met als thema 'Frankrijk', gaan ze zit jaar in de hemelse sferen met het thema 'Tussen hemel en aarde'. Het jeugdorkest start met een eigen versie van 'Hello', waarna de harmonie het overneemt met o.a. Filmmuziek van Star Trek en een mix van Grieg en de Beatles. Voor entertainment is Judith Andriessen (in Boxmeer bekend als Judith Hermans) gezocht, die zowel muziek maakt als mentaliste is. Wat ze gaat doen is nog een verrassing!

Klik hier voor meer informatie

Acda & de Munnik: 't Heerst

Acda & de Munnik zijn nog altijd razend populair. Hun veelzijdigheid is hun sterkste wapen. Het duo had al meer dan tien hitsingles, trok ooit het land door met een musical, maar keert in 't Heerst' terug naar waarmee het allemaal begon: cabaret. Dus geniet uiteraard van hun prachtige tweestemmig gezongen liedjes, maar deze keer met spitsvondigheden!

Klik hier voor meer informatie

Boxmeer
woensdag – Superpapa: Kindercabaretier Pieter Tiddens De Weijer
zaterdag – Bijeenkomst: Titus Brandsma en de Evangelische Peerle Karmelcentrum
dinsdag – Bijeenkomst: Het Evangelie volgens Johannes Karmelcentrum

Cuijk
woensdag – Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt Schouwburg
donderdag – Jeans 21: Grown up! Schouwburg

Gennep
zondag – Werken Ans Rijkers in de schijnwerpers Kunsthandel

Grave
woensdag – De Heineken Ontvoering Palazzo Theater

Mill
zaterdag – Blues met The Blues Kings Café Royal

Ottersum
zaterdag – Baskery Roepaen
zondag – Querine Viersen RoepaenBekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.