Land van Cuijk, een buitengewone beleving
De voorronde van het Kids4trees songfestival vindt 9 februari  in het Boxmeerse cultureel centrum De Weijer plaats. Acht basisscholen uit het Land van Cuijk strijden dan om een een plaats in de finale tijdens de Nationale Viering Boomfeestdag.
De volgende basisscholen doen mee:

Het Ogelijn uit Boxmeer
De Peppels uit Boxmeer
De Zevensprong uit Cuijk
De Bongerd uit Gassel
Willem Christiaans ledeacker
Matthias uit Oploo
Berg en Beek uit St. Anthonis
De Zonnewijzer uit Westerbeek

Op de site van Kids4trees is meer informatie te vinden over het songfestival. Ook kan hier vanaf 13 februari op de liedjes worden gestemd.
Bezoek de website van Kids4trees


En zij leefden nog lang en gelukkig…

Zeer binnenkort verschijnt het eerste Land van Cuijk-sprookje in boekvorm. Het sprookje vertelt het verhaal van een dassenfamilie die wordt verdreven uit hun burcht. Dassenbroer en zus, Boris en Belle, gaan op zoek naar de ideale plek voor een nieuwe burcht. Lees verder..

De Vriendenclub Land van Cuijk 2012

Met gepaste trots presenteert het sponsorparticipatieteam de eerste strategische partner en wel de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Als betrokken bank draagt zij graag bij aan de initiatieven rondom de Nationale Viering van de Boomfeestdag en de deelname van het Land van Cuijk aan de Floriade 2012.

De Rabobank erkent met haar bijdrage het belang van de regiopromotie Land van Cuijk 2012. Met de bijdrage, en die van andere sponsoren (daarover in de volgende nieuwsbrief meer), worden tal van projecten uitgevoerd in het kader van de Nationale Viering van de Boomfeestdag en de Floriade, zoals de realisatie van het sprookjesboek, een Land van Cuijk Floriadevlag en een glossy magazine over het Land van Cuijk.

Mocht u ook interesse hebben om vriend te worden van het Land van Cuijk, download dan het sponsorplan. Bekijk de participatiemogelijkheden.

Volg het nieuws over het Land van Cuijk op de Floriade en de Nationale Viering van de Boomfeestdag op twitter en facebook!

www.boomfeestdag.landvancuijk.nl
www.floriade.landvancuijk.nl

Facebook:
www.facebook.com/pages/Land-van-Cuijk-op-de-Floriade/247642008637553 (word vriend door op ´aanraden´ op de homepage te klikken (links onderin)

Twitter:
http://twitter.com/BorisdeDas (activiteiten voor kinderen)
http://twitter.com/FloriadeLVC


Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.