Land van Cuijk, een buitengewone beleving
Op 5 april gaat de Floriade 2012 van start. Er wordt hard gewerkt op het inzendingsveld van Boomkwekerij Ebben en het Land van Cuijk. Maar ook in de regio zijn de voorbereidingen in volle gang. Bekijk hier ´The Making of.. the Floriade´-trailer.
Bekijk de trailer hier.


In 2012 is het Land van Cuijk echt op z'n groenst met de Nationale Viering Boomfeestdag en deelname aan de Floriade. Een van de leuke onderdelen voor kinderen is de GroenEstafette.
Lees verder...


Floriade-pendeldienst in het Land van Cuijk

BBA-Tours gaat een dagelijkse pendeldienst, de Floriade Expressbus, verzorgen vanaf Airport Weeze naar de Floriade. Onderweg doet de bus de volgende halteplaatsen aan: Cuijk (Van der Valk Hotel Cuijk), Boxmeer (Bij Hotel de Baronie, voorheen Hotel van Diepen, Spoorstraat 74), Vierlingsbeek (Bij Restaurant Overbeek, Overloonseweg 10a Vierlingsbeek) en Venray (Hotel Asteria).
Van 5 april t/m 7 oktober kunt u elke dag op vaste tijden opstappen en terug reizen. Het grote voordeel: geen parkeerkosten en u wordt voor de ingang van de Floriade afgezet en weer opgehaald. Meer informatie

Via floriadeexpressbus.com kan iedereen (ook groepen) een ticket of 2-daagse ticket voor de Floriade bestellen. Ook kunt u hier uw vervoer (bus vanaf vliegveld), overnachting en uw vermaak (museum, dierentuin, etc.) boeken.

Aangezien de meeste bezoekers van de Floriade 3 á 4 dagen in de regio zullen verblijven, heeft BBA een boekingssysteem ontwikkeld, waarbij een klant de entree voor de Floriade, het vervoer, het verblijf en vermaak in één kan boeken. Door aantrekkelijke combinaties te maken, kan een consument via één digitale portal de gehele regio Land van Cuijk verkennen.
Lees verder...


De Vriendenclub Land van Cuijk 2012

Het sponsorparticipatieteam wil ook in deze editie een nieuwe sponsor aan u voorstellen: het Waterschap Aa en Maas o.a. werkzaam vanuit het districtskantoor in Cuijk. Met haar missie: ´het ontwikkelen, beheren en in stand houden van gezonde en veerkrachtige watersystemen, die ruimte bieden aan een duurzaam gebruik voor mens, dier en plant in het gebied, waarbij de veiligheid is gewaarborgd en met een open oog voor economische aspecten´, ziet zij voldoende aanknopingspunten om aan te haken bij de Vriendenclub Land van Cuijk Nationale Viering Boomfeestdag en Floriade 2012. Lees verder...

Heeft u Boris en Simon al ontmoet?

In het kader van het Land van Cuijk-Sprookje ´Dasjemenou´ zijn twee real-size mascottes ontwikkeld. Dit zijn Boris de Das en Simon Smiecht. Boris en Simon zullen in de periode van februari t/m oktober 2012 door de hele regio heen trekken en zullen vele avonturen beleven tijdens uiteenlopende recreatieve en zakelijke evenementen in het Land van Cuijk, zoals het Kids4Trees Songfestival, het Kampioenschap Maasheggenvlechten, de Nationale Viering Boomfeestdag en de Floriade uiteraard.

Onlangs hebben ze voor het eerst hun opwachting gemaakt tijdens de voorronde van het Kids4Trees Songfestival. Volg hen via Twitter: @BorisdeDas

Volg het nieuws over het Land van Cuijk op de Floriade en de Nationale Viering van de Boomfeestdag op twitter en facebook!

www.boomfeestdag.landvancuijk.nl
www.floriade.landvancuijk.nl

Facebook:
www.facebook.com/pages/Land-van-Cuijk-op-de-Floriade/247642008637553 (word vriend door op ´aanraden´ op de homepage te klikken (links onderin)

Twitter:
http://twitter.com/BorisdeDas (activiteiten voor kinderen)
http://twitter.com/FloriadeLVC


Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.