Woensdag 1 September 2010

Feestelijke opening de Vilt

De afgelopen jaren werd De Vilt (tussen Beugen en Oeffelt) hersteld, ter verbetering van de waterkwaliteit en het behoud van bijzondere planten en dieren. Aanstaande zaterdag 4 september om 12.00 uur, verricht gedeputeerde Onno Hoes van de Provincie Noord-Brabant de openingshandeling van het herstelde natuurgebied De Vilt. Op het programma staat een interactieve wandelroute door de Vilt. Er zijn twee varianten, een kortere van maximaal 1,5 uur en een langere van maximaal 2,5 uur.
Bekijk het programma op de website

Carbootsale in Boxmeer

Op 5 September zal er weer een editie van de Carbootsale bij de Witte Brug in Boxmeer plaatsvinden. De laatste alweer voor dit jaar. Zoals elke editie is er ook dit keer weer een goed doel gekoppeld aan het evenement. Naast de vele, vooral, particuliere standhouders zorgen de live muziek en een terras voor ouderwetse gezelligheid. Kom ook en steun een goed doel!
Bekijk het programma op de website

Bekijk de filmpjes op de website

Nostalgische kermis bij Sint Hubert op z'n Best

Parkfeest Toeternietoe 2010 in Mill

Het door feest en showorkest Toeternietoe al vele jaren georganiseerde Parkfeest zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 4 en zondag 5 september. Tijdens deze dagen kunt u in het Landschapspark in Mill weer veel muziek, spektakel, entertainment en show verwachten voor het hele gezin. Uiteraard is dit alles weer gratis toegankelijk.
Bekijk het programma op de website

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.