Land van Cuijk, een buitengewone beleving
Vanaf 5 april is de Floriade geopend en is het Land van Cuijk-paviljoen onder de vlag van het Ebben Inspyrium dagelijks te bezoeken. Inmiddels hebben al duizenden bezoekers onze inzending bezocht en zijn zij erg enthousiast over o.a. de joert (en het houtkacheltje die bij koude dagen erg in trek is), de workshops op het paviljoen, de Land van Cuijk-expositie en bomen en kunstwerken op de inzending. Ook is men erg enthousiast over de Land van Cuijk-promotiefilm in drie talen. Heeft u deze al gezien? Klik hier om de film te bekijken of breng zelf een bezoekje aan ons paviljoen.


Het Land van Cuijk gastheren- en vrouwenteam staat voor u klaar!

Op het Land van Cuijk-paviljoen is een team van gastheren en -vrouwen actief. Het team ontvangt de bezoekers, vertelt over het Land van Cuijk en de inzending en nodigt hen uit de promotiefilm en de expositie te bekijken. Wie zijn deze gastheren- en vrouwen? In deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan één van hen: Truus Steffers. Lees verder...

Op 12 april jl., tijdens de officiële opening van het Land van Cuijk-paviljoen op de Floriade, zijn alle zeven sponsoren, die zich gecommitteerd hebben aan de Stichting Regiopromotie 2012, te weten: Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, Essent, Marel, Waterschap Aa en Maas, Cybox, Uitgeverij De Winter en Boomkwekerij Ebben, op een flitsende wijze voorgesteld. Waarom zij gekozen hebben om de Boomfeestdag Land van Cuijk en de het Land van Cuijk op de Floriade te sponsoren, vertellen zij u graag zelf!


Het workshopprogramma van mei is volop aan de gang. Inmiddels zijn ook de geplande workshops in juni bekend. En wat een programma! Een tipje van de sluier... onder andere streekproducten, ezels, creatief vlechten, en sprookjes komen aan bod.
Kijk hier voor alle workshops


Terugblik op KIDSWEEK ´9-daagse Land van Cuijk-fruitmarathon´

Van 28-04 t/m 06-05 was het KIDSWEEK op de Floriade en werd er uitgepakt met een uitgebreid kinderprogramma om de vakantievierende kids op de Floriade te vermaken. Op ons paviljoen konden kinderen (samen met hun ouders of begeleiders) een heus (biologisch) ´Land van Cuijk-fruitjammetje´ maken. Lees verder...

Marel en de Floriade: kwaliteit en duurzaamheid

In deze nieuwsbrief stellen wij een nieuwe vriend van de regio aan u voor. Dit keer is dat: Marel, een internationale machinebouwer voor industriële systemen en installaties voor het verwerken van pluimvee, vis en vlees en gemaksvoedsel. Wereldwijd werken bijna 4000 medewerkers voor onze vier industrycenters: Stork Poultry Processing, Townsend Further Processing, Marel Meat, en Marel Fish.
Lees verder...

Volg het nieuws over het Land van Cuijk op de Floriade op Twitter en Facebook!

Facebook:
facebook.com/landvancuijkopdefloriade
Word vriend door op ´Vind ik leuk´ op de homepage te klikken

Twitter:
@FloriadeLVC
@BorisdeDas

Of kijk op de website:
www.floriade.landvancuijk.nl


Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.