Nieuwsbrief donderdag 21 februari 2013

Trendlist: 2013 jaar van de Roos

2013 wordt het jaar van de roos. Dat zien we terug in de mode, het interieur en zelfs in het eten en drinken. Dat blijkt uit de Trendlist 2013, samengesteld door HBMEO! Daarom stellen wij graag Het Roozenhuys aan u voor.

Het Roozenhuys; een sfeervol, landelijk pand waar de tijden lijken te herleven van begin vorige eeuw. Hier wordt de Hapse Rozengeschiedenis weergegeven onder andere met een rozenwinkel, ontvangstruimte, nostalgische keuken, veranda, fruitgaard en natuurlijk heerlijk geurende rozentuin. Hier vindt u de roos in al haar facetten.
Educatief, recreatief maar ook genieten van een rozendiner of high tea! Denk ook eens aan een rozenworkshop: koken met rozen of decoreren met rozen, bijvoorbeeld!
Het Roozenhuys is een wereldwijd uniek concept! Meer rozen

Maarten Ebbers bij Gryphus

Avondje theater op vrijdag?
Kom dan naar: Gryphus in Vierlingsbeek op vrijdag 22 februari.
In 2009 won Maarten Ebbers zowel de jury- als de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. Met zijn gitaar, absurde verhalen en scherpe observaties. Maar ook met zijn ijzersterke grappen en mooie liedjes die in de pers als pareltjes werden betiteld. Nieuwe pareltjes staan op het nieuwe liedjesalbum van Maarten Ebbers waarvan iedere bezoeker een gratis exemplaar ontvangt. (Commercie is zo passé!)
Laat mij maar voorop!

Weer theater in de Weijer

Lekker naar het theater aankomende zaterdag?
Dat kan want de Weijer start haar theaterprogramma met spannend cabaret. Dara Faizi met: 'Gevaarlijke Gedachten!'

Dara Faizi, winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival opent het nieuwe theaterprogramma. Een imponerend debuut. De bijzondere levensloop van Dara maakt dat hij razendsnel kan schakelen, van vriendelijk naar wantrouwend, van ideale schoonzoon naar rotjochie en van politiek beschouwer naar ras-comedian. Altijd met rake grappen, zelfspot en onderkoeld venijn.
Dara Faizi

Winterseriewandelingen

Lekker winters wandelen aankomende zondag? Je kunt kiezen uit 5, 10, 15, of 20 kilometer en je start bij clubgebouw te Grave.

De wandeling duurt van 08.00 uur tot 12.30 uur. Lekker en gezond!

Meewandelen?

Grote Baby-kinderbeurs bij Fitland Mill

Groots opgezette beurs met diverse tweedehands baby- en kinderartikelen.

Aanstaande ouders of iets nodig? Een grote diversiteit wordt aangeboden, denk aan spelletjes, speelgoed, fietsstoeltjes, autostoeltjes, boxen, wandelwagens alles uiteraard in goede staat!
Alles voor de kids

Verder zou je deze week nog een aantal andere evenementen kunnen bezoeken. Bijvoorbeeld op woensdag 20 februari. Dan kun je in Boxmeer mediteren en naar een thema-avond Fit door de overgang. In Mill naar de film Yo tambien en in Grave naar de film Argo.
Hou je meer van dansen dan kun je op donderdag naar een dansmiddag in Mill en naar een voorstelling in de schouwburg Cuijk van Mark van de Veerdonk.
Uiteraard is er nog veel meer te doen in het Land van Cuijk.
Klik hier voor meer informatie!


Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.