Nieuwsbrief woensdag 20 maart 2013

De Heerlijkheid positief ontvangen

Bourgondisch genieten dat is één van de pijlers die ons Land van Cuijk kent. Dat kan men tegenwoordig ook bij de Heerlijkheid in Boxmeer. Dit kersverse restaurant, wat zijn naam eer aan doet, zit gevestigd in de schitterende locatie van de Weijer. Een eetgelegenheid met een Franse inslag, een creatieve twist en verse streekproducten. Heerlijk te combineren met een avondje theater! Trek gekregen?

Niet te missen Lindefeesten

Aankomend weekend en het weekend daarop barst het feest weer los. De, niet te missen, Lindefeesten in Sambeek. Met aankomende vrijdag de doldwaze band BZB met Meuk in het voorprogramma. Beethoven op zaterdag is al compleet uitverkocht! Wel zijn er nog kaarten voor de 90's Party op vrijdag 29 maart met onder andere Paul Elstak, de Vengaboys en Twenty 4 Seven! En op 30 maart blaast Millstreet het eindsignaal en het dak er af! Bestel snel!

Pelikaan of kikker?

"Mooie foto van een kikker!" zei zoonlief bij het zien van de foto. Vader dacht toch echt een pelikaan gefotografeerd te hebben. Toen ze samen de foto van dichterbij bekeken bleek dat zowel vader als zoon gelijk hadden. Hiermee wonnen zij een jaar lang vrij entree bij Zoo Parc Overloon. Wij hopen op meer mooie foto's. Bijvoorbeeld van pasgeboren baby-nijlpaardje Kiara. Proficiat vader en zoon Verbeek en veel plezier! Foto waard!

Interactieve Mees & Kees Show bij Myllesweerd

Woensdagmiddag 27 maart komt de Mees Kees show naar Myllesweerd. Kinderen en hun ouders kunnen genieten van een flitsende, interactieve voorstelling over het personage ‘Mees Kees’. Met veel muziek, verhalen, raps, non-stop PowerPoint en vooral Mees Kees. Onvergetelijk voor de kids én hun ouders! Meer Mees en Kees

Wisten jullie dat wij in het Land van Cuijk tegenwoordig een eigen online regionale markt hebben gecreëerd? Het is de plek op Facebook voor de koop en verkoop van tweedehands spulletjes in het Land van Cuijk. Dus ben je op zoek naar iets specifieks of heb jij je zolder opgeruimd en nog iets leuks gevonden? Wie weet wat het oplevert! Kijk eerst eens in je eigen regio!

Aanmelden?


Pen & Stem viert de lente

Veel bedrijven en middenstanders uit Grave en Het Land van Cuijk hebben dit mooie literaire initiatief altijd een warm hart toegedragen en dit in guldens en euro's uitgedrukt.

Pen&Stem bood in de negentien jaar van haar bestaan een regionaal podium aan schrijvers en dichters uit alle windstreken met name uit Gelderland en Brabant. Cursussen en workshops maakten de dichters en schrijvers vaardiger en zelfbewuster.

De open bijeenkomst vindt plaats in de Brasserie van de Zorgresidentie in Velp tussen 14.30 en 16.30 uur op zowel 23 als 30 maart. Benieuwd naar ons regionaal schrijftalent, wandel gerust eens binnen. Het is een lust voor het oor! Pennenvruchten

Shoppen tijdens de koopzondag!

Blijf je in je eigen dorp of ga je juist eens ergens anders kijken? Hoe dan ook zondag is het tijd om te winkelen! Over de Red Carpet in Boxmeer, in het oeroude Cuijk of het gezellige Gennep? De winkels zijn overal geopend! Shoppen!!!

Vergeet niet te noteren!

Je wilt natuurlijk niets missen van wat onze mooie regio te bieden heeft! Dus hou onze agenda in de gaten en noteer de leukste uitjes! Pen erbij!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.