Nieuwsbrief woensdag 3 april 2013

Begin je weekend met hopshoppen

Een bijzondere avond met volop vertier. Zestien ondernemers staan klaar om zichzelf van de beste kant te laten zien of het nu gaat om accessoires, kleding, entertainment, hapjes, haar, parfum, nagels of fotografie dat alles en meer zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke Hop Shop avond in het Posthuis in Beugen! Met onder andere...

Glitter & Glamour op Graafse ponydag

Mega Pony Party!
In gemeente Grave is men weer druk doende met de organisatie van de Pony-jeugddag, voor het eerst totally glitter & glamour!
Een fotoshoot, springkussen, schminken, ponydatingbureau en een clinic, verzorgd door Akasha Rijkunst uit Gassel.
Deelnemers en bezoekers zijn welkom in een glitter- en glamouroutfit! Glitter & Glamour

Ultiem genieten; High Wine van Sjef Kok!

Op woensdag 10 april wordt er een heerlijke High Wine georganiseerd met de hoogtepunten uit Sjef’'s wijnkaart!
Bij deze High Wine gaat het om de smaak; van wijn en van de hapjes. Volgens een beproefde methode; je krijgt 2 glaasjes wijn voorgeschoteld. Eerst proef je de wijn zo en vervolgens proef je ze met een gerechtje. Wat doet de wijn voor het gerecht en wat doet het gerecht voor de wijn? Genieten en kennis vergaren dus! Wie is die Sjef?

Betaalbare topfilms!

April doet wat hij wil, dus wanneer we niet lekker buiten in de tuin of op een terrasje kunnen zitten is een avondje naar de film een warm welkom. In het Filmhuis in Mill kun je betaalbaar naar diverse topfilms. Deze week 'Drama en Romantiek!' Met op 5 april 'An American in Paris' (4 euro) en 10 april 'Il y a longtemps que je t'aime' (5 euro). En de toch al lage prijzen zijn inclusief drankje! Zwijmelen...

Boerderijen Land van Cuijk

In april zal Het Grote Boerderijen Boek verschijnen, van Judith Toebast en haar collega Ben Kooij. In 2012 heeft ze de tijdelijke expositie: 'Boerenbedoeningen' over de boerderijen in de Gemeente Grave in Het Graafs Museum gemaakt. Nu houdt zij op 17 april een interessante lezing over de diversiteit aan boerderijen in onze regio. Meer boerderijen ..

Filosoferen in april

Het wordt steeds duidelijker dat de mensheid op een riskante wijze omgaat met de aardse hulpbronnen. Maar ook het economische systeem faalt. Kunnen we hiervoor schuldigen aanwijzen? En zo ja, kan die schuld nog vereffend worden?
Samen met Bart Petersen, socioloog en filosoof, gaan we op zoek naar antwoorden op deze en andere vragen.
Donderdag 11 april bent u van hart welkom in Klooster Sint Agatha. Kaarten bestellen!

De gemeente doet een beroep op haar inwoners om een bijdrage in te zenden als antwoord op de vraag: Wat betekent vrijheid voor jou? Iedereen heeft bij het begrip vrijheid zijn of haar beleving en daar zijn wij naar op zoek.
Mail jouw antwoord naar leveninvrijheid@boxmeer.nl


Pen gereed?

Theater, lezingen, wandelingen, Goetfaut Party, Mega Piraten Festijn. Wat is er weer veel te doen aankomend weekend. Check onze agenda pak je pen en noteer jouw uitje naar keuze ... Voor ieder wat wils! Waar ga ik heen?

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.