Nieuwsbrief woensdag 10 april 2013
Mogen we nu eindelijk met zekerheid zeggen dat het voorlopig niet meer gaat sneeuwen? Dat we eindelijk van de zon kunnen gaan genieten? Ja, dat durven wij wel te beweren. En wat is er nu leuker dan twee van onze sterkste punten te combineren? Juist! Want wij in 't Land van Cuijk zijn rijk aan Natuur & Cultuur!


Vier de lente buiten!

De IVN weet als geen ander de mooiste plekjes van onze regio te bewandelen. Ook weten zij precies wanneer je het beste in welk gebied moet zijn. Bijvoorbeeld op 21 april rondom de Radioplassen en op 5 mei starten vanuit 't Veerhuis in Oeffelt op zoek naar het Oranjetipje... Wandelen in de mooiste omgeving

Zomerexpositie bij Museum het Petershuis

Gedurende het zomerseizoen maakt de fraaie binnentuin deel uit van de expositieruimte van het historische pand in Gennep waarin Museum Het Petershuis is gevestigd. Vanaf aanstaande zondag 14 april is die beeldentuin weer toegankelijk voor bezoekers. Dit seizoen staat het werk van de Gennepse kunstenaar Frans Klerkx (Mill, 1932) centraal. Kom eens langs en laat je verrassen! Museum voor archeologie en hedendaagse kunst

Bij Brigitte in de Tuin!

Bij Bloemen van Brigitte in Beers is er een gezellige intieme braderie met diverse lokale ondernemers!

Van allerlei leuke hebbedingetjes voor buiten! Bij Brigitte in de tuin vind je daarom dit weekend niet alleen haar prachtige potten, bijzondere buitenplanten en bloemen maar ook bijvoorbeeld kunst, stijladvies en ook aan de inwendige mens is gedacht! Kortom; zin om de lente te vieren? Kom naar Bloemen van Brigitte!

Facebook van Brigitte

Ontmoeting met kunst!

Tijdens de Open Atelier route tonen maar liefst op 20 locaties in 5 dorpen in de gemeente Sint Anthonis 40 kunstenaars hun werk. Zij zijn zelf ook aanwezig om belangstellenden te woord te staan en gastvrij te ontvangen. Letterlijk en figuurlijk een ontmoeting met kunst! Kunstliefhebber?

Uitnodiging feestelijke opening

Naast de Beeldentuin, met elf nieuwe werken is ook De Heemtuin helemaal lenteklaar. De schade van de vorstperiode is hersteld en alles staat er weer mooi bij!

Deze start van het seizoen willen we graag samen met u vieren. Namens het bestuur van de Stichting Beeldentuin en Heemtuin Cuijk nodig wij u uit om bij deze feestelijke opening aanwezig te zijn op zondag 28 opril om 12.00 uur ! Samen vieren!

Geen paniek!

Geen paniek! Er is inderdaad weer veel te doen, maar niet getreurd, want het is allemaal de moeite waard. En met een beetje goede time management kun je een grandioos weekend beleven in ons mooie Land van Cuijk! Geen paniek!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.