Nieuwsbrief woensdag 17 april 2013

Battle of the Bands!

Vijf regionale topbands gaan de strijd met elkaar aan om een mooi geldbedrag te winnen voor hun muzikale toekomst!
Het evenement barst los om 12.00 uur. De line up bestaat uit New Generation uit Vierlingsbeek, Captain Fish uit Oploo, So What?! uit Sint Anthonis en omstreken, Free Beer uit Wanroy en Wilbertoord en The Naked Sweat Drips uit Boxmeer! Dat wil je niet missen!

Housche van Oranje

Bea's laatste Koninginnedag, dat moet natuurlijk extra feestelijk worden dacht men bij Café de Piek in Boxmeer! Er zullen deze avond verschillende soorten house en dancemuziek gedraaid worden. Eigenlijk alle house die we tijdens Trix haar troontijd hebben gehoord zullen Q-N, Bice-Beat, Timbalism en Jess-E voor ons draaien tijdens deze historische avond. De avond begint om 22:00 uur en de entree is gratis. Dus waarom zou je niet komen? Lang leve de koningin

Balletje slaan tijdens open golfdagen

Aankomende zondag 21 april is het Open Golfdag. U bent welkom voor informatie over lidmaatschappen, beginnerscursussen, baanpermissie, Clubhandicap 54, speelmogelijkheden en natuurlijk voor een kopje koffie met iets lekkers.
Medewerkers en enthousiaste leden van Golfclub Overloon dragen allen hun steentje bij, om u een zo goed mogelijk beeld te geven van een golfbaan. U kunt daarnaast uitleg krijgen over de uitrusting en kunt u eventueel al een golfles boeken als u verder wil met het spelletje. Tot zondag! Balletje slaan!

Feesten voor het goede doel

Het duurt misschien nog even maar noteer het maar vast in je agenda! Op 31 mei is het namelijk feest bij Riche en dat allemaal voor Duchenne en met name voor Brian! De mannen van Bike 4 Duchenne 4 Brian proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen. Daarom een gezellige feestavond met coverband Blind Date en een te gekke DJ! En alle opbrengsten zijn voor het goede doel! Ik feest mee voor het goede doel!

Terug in de tijd

Riche in Boxmeer gaat weer terug in de tijd met ‘It all started in the Nineties’!

Zaterdag 20 april keert Riche in Boxmeer terug naar de jaren ‘90. Dit concept laat de bezoeker de jaren ’90 herbeleven met de vetste muziek uit deze tijd. Naast het ervaren DJ team komt ook 90’s icoon Critical Mass de avond afsluiten met een setje vol met happy hardcore en andere klappers uit de jaren ’90! Trommel je vrienden van vroeger op, organiseer een reünie, bel je oude schoolliefde op en zorg dat ze er bij zijn op zaterdag 20 april!
Toen was alles beter!

Said and Done, na twee jaar ..

Toen de bandleden van Said And Done uit Sint Anthonis hoorden dat hun favoriete kroeg ging sluiten leek ze dat een prima aanleiding om hun lange afwezigheid te doorbreken. Na twee jaar aan een plaat te hebben gewerkt (die later dit jaar moet uitkomen) is het tijd om weer te gaan spelen. En waar beter te beginnen dan in 't Hert? Met een nieuwe bezetting en veel nieuwe nummers moet het dak er af. Als vanouds. Samen met Cold reality en DJ Don Gio gaat het dak er zeker af.
Hardcore, punk, rock, soul & funk. Het komt allemaal voorbij zaterdag 20 april.
Dit wil ik niet missen!

Hard of zacht lopen?

Dit weekend kunt u weer naar hartenlust wandelen. Lekker in de vrije natuur rondom de Radioplassen in Stevensbeek onder de kundige leiding van het IVN of tussen de kunstwerken tijdens de open galerij en atelierroute in Sint Anthonis. Wilt u liever uw wandelschoenen ruilen voor hardloopschoenen? Ren dan mee met de gezellige Kleffenloop in Overloon of doe mee met de gratis clinic in de Gasselse bossen! Keuze genoeg... Ik wil rennen!

Onze agenda begint zich aardig te vullen met de leukste tips voor onze voorlopig laatste Koninginnedag.
Heb jij nog een niet te missen evenement? Laat het ons weten en we kleuren onze agenda samen met jou helemaal oranje!
Tips inzenden!


Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.