Nieuwsbrief donderdag 25 april 2013

Zo trots als...

We zijn altijd trots op ons mooie land van Cuijk maar deze week gingen onze veren wel een aantal keren goed overeind staan. Lees snel verder want ons zo ontzettend trots heeft gemaakt deze week en in sommige gevallen kun je zelf nog bijdragen om jezelf zo trots als een pauw te voelen!

Vakantiepark Bosrijk De Kuluut wint Zoover Award!

Vakantiepark Bosrijk De Kuluut wint Zoover Award!
Hoera, we zijn trots! Want Vakantiepark Bosrijk De Kuluut uit Overloon heeft een Zoover Award gewonnen. Bosrijk De Kuluut is verkozen als nummer 2 beste vakantiepark van Nederland, en behoort daarmee tot de beste 25 vakantieparken van Nederland! De Zoover Award is dé publieksprijs binnen de Nederlandse
toeristische sector.

Twan en Karin Schraven ontvingen de Zoover Award dinsdag 16 april uit handen van, algemeen directeur van Zoover, Stephan Bosman. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Zoover te Zeist werd het vakantiepark in het zonnetje gezet met een certificaat.

Bosrijk De Kuluut is een luxe kleinschalig vakantiepark (18 vakantiewoningen) in Overloon. Het toeristisch hart van de gemeente Boxmeer. Gelegen bij Golfbaan Overloon. Bij Bosrijk De Kuluut komen rust en ruimte samen. Meer Bosrijk!

Vrienden van het Maasziekenhuis

We zijn erg te spreken over het initiatief van de Vrienden van het Maasziekenhuis. Deze vrienden, veelal ondernemers uit 't Land van Cuijk zijn trots op ons mooie Maasziekenhuis maar bovendien willen zij extra aandacht geven aan het welbevinden van patiënten. Met een financiële bijdrage kunnen extraatjes worden ingezet die ervoor zorgen dat de pijn van de ziekte enigszins wordt verzacht. Die patiënten, ook al is het maar tijdelijk, "een prettig gevoel" geven.

Denk hierbij aan:
* relaxmassages voor kankerpatiënten, die zojuist een zware chemokuur hebben ondergaan.
* speelgoed voor zieke kinderen.
* verrijdbare slaapstoelen voor familieleden, die de nacht bij hun dierbare willen doorbrengen.
* de inrichting van een stiltecentrum, waar patiënten tot rust kunnen komen.
* bijeenkomsten met lotgenoten, waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld,

Het Maasziekenhuis kan deze extraatjes niet uit eigen middelen betalen. Omdat ze niet onder de zorgverzekering vallen. Daar heb je gelukkig vrienden voor en die vrienden hebben nu een mooie website! Meer over deze vrienden...

Blus die brand!

Op sommige dingen zijn wij behoorlijk prat! Zoals de brandweer in Mill die precies 100 jaar bestaan. Dat wordt gevierd met onder andere de regionale brandweerwedstrijd aankomende zaterdag, waar 7 korpsen uit de regio aan deel zullen nemen. Deze wedstrijd wordt op een nu nog geheime locatie in Mill gehouden. Zo kunnen deelnemende teams zich niet tevoren voorbereiden op de locatie waardoor de uitgangspositie voor alle korpsen gelijk is. Kom ook kijken ... als je durft! Dat wil ik niet missen!

Ja, vakantie!

Er is zoals altijd weer volop te zien, doen en beleven! Waar gaan we dit weekend heen? En wellicht ook de weken daarna want voor de scholen geldt heerlijk meivakantie! Dat gaan we toch vieren! Maar waar?
Pak je agenda bij de hand en bekijk rustig onze site voor de leukste uitjes in de regio! Waar gaan we heen?

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.