Nieuwsbrief woensdag 8 mei 2013

Shoppen & Straatfestival

Tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 9 mei pakt het Winkelcentrum Boxmeer groots uit. In heel het centrum zijn verrassende activiteiten voor alle leeftijden te vinden. Op gebied van kunst, dans, theater, muziek, mime, clowns, living statues en zelfs een transformatiebus rijdt ons winkelhart binnen. Geen standaard amusement maar werkelijk unieke acts en gezelschappen komen het centrum opleuken om het publiek echt tot in de tenen te vermaken! Kijk hier voor koopjes!!!

Lentekermis Rijkevoort losgebarsten!

Major League, The Voice Kids, de Corona's, Brabantse avond, Q-Music en natuurlijk eigen talent staan stuk voor stuk te popelen om tijdens deze dagen helemaal uit hun dak te gaan. De organisatie heeft gezorgd voor een gevarieerd programma dus waar wil jij heen? Iene miene mutte..

De zomer start in Overloon!

De zomer start in Overloon op 11 mei met de relaxte klanken van Jazz ...

In het Openluchttheater van Overloon wordt u getrakteerd op een gezellig stukje muziek en een lekker zonnetje. De dag begint met Los Pompadores die New Orleans Street Jazz ten gehore zullen brengen. Aan het begin van de avond speelt de Pointwood Bigband onvervalste Swing en kunt u Jazzmuziek van Gretsch Combo beluisteren. Als afsluiter komt blues artiest Little Boogie Boy met dampende gitaarmuziek. Tevens zullen diverse regionale talenten op geheel eigen wijze een aantal jazznummers ten gehore brengen. Dat wil ik niet missen!

Kika Kanjertocht bij de Kuilen

Om geld in te zamelen voor de bouw van het grootste kinderoncologisch centrum van Europa; het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Wordt op zaterdag 11 mei de Kika Kanjer Kuilentocht georganiseerd. Deze wandeltocht is een initiatief van Ruud, Gertie, Ilza en Rezi Geurts uit Langenboom. Zij verloren hun zoontje en broertje Fenn aan kanker. Door deze Kuilentocht te organiseren willen zij zoveel mogelijk geld inzamelen. Van dit geld worden vervolgens symbolisch stenen gesponsord voor de bouw van het Prinses Máxima Centrum. Zijn naam zal dan geprojecteerd worden in de Wall of Name. Ik wandel mee!

Moederdag vieren met Kees van Kooten

Kees van Kooten & Corrie van Binsbergen brengen een speciaal programma voor Moederdag: Van Kooten leest uit 'Annie' dat hij schreef over en voor zijn moeder. Daarnaast doen ze de verhalen die ze in het Bimhuis op het BrokkenBal speelden, o.a. van het boekenweekgeschenk dat Kees van Kooten dit jaar schreef.
Zoals het er nu uitziet zal het optreden op de binnenplaats van Roepaen plaatsvinden en zullen de gasten verwend worden met heerlijke hapjes. De mooist denkbare manier om Moederdag te vieren! Ja, dat wil ik!

Lenterie in Mill

De Lenterie is de combinatie van een markt, muziek, entertainment en vermaak voor groot en klein. Het thema van de Lenterie is Brabant. Daarom vindt u er Brabantse muziek, Brabantse hapjes en drankjes, Brabantse gezelligheid en meer zaken die met Brabant te maken hebben. Daarnaast treft u er marktkramen aan met de meest uiteenlopende handelswaar, voordelige aanbiedingen en de Lenterie in Mill is natuurlijk: gratis toegankelijk! Moeders altijd prijs op Lenterie Mill tijdens Moederdag!
Tipje van de sluier!

Braderie met lentekriebels

In Gennep hebben ze last van lentekriebels en dat vieren ze graag met het gehele Land van Cuijk! Dat doen ze door middel van live muziek, walking acts, demonstraties, kindervermaak en natuurlijk lekker genieten op één van de, met een beetje geluk, zonovergoten terrasjes. Ook leuk voor alle moeders natuurlijk! Even spieken ...

Kleurrijke expositie in landelijke tuin

Een bijzondere tuin ontdekken? Dat kan aankomend weekend bij Truus van de Goor waar zij en twee collega kunstenaars hun werken tentoonstellen in de landelijke tuin in Sint Agatha.

Truus van de Goor, toont haar figuratieve sculpturen in natuurtinten. Marian Sondermeijer Nieuwenhuis heeft de serie fel gekleurde gestileerde fantasiebeesten opgesteld en vervolgens wordt van Frank Lindner glaskunst tentoongesteld.
Kunsttuin

Lekker puzzelen!

Morgen is het Hemelvaart, dit Moederdagweekend belooft het heerlijk weer te worden en volgend weekend loopt onze agenda ook al over van de activiteiten. Dat wordt even puzzelen maar dankzij onze agenda kom je er vast wel uit! Waar gaan we heen?

Bekijk de complete agenda ›



Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.