Nieuwsbrief woensdag 15 mei 2013

Puzzelen voor Ons Plattelandsrondje

Tijdens het Pinksterweekend 18 en 19 mei 2013 zal alweer de vierde editie van Ons PlattelandsRondje plaatsvinden. Twee dagen volop cultuur, historie en activiteiten in ons Verrassende PlatteLand van Cuijk!
Je kunt jouw routes helemaal zelf uitstippelen, want alle bedrijven zijn namelijk gekoppeld aan het fietsknooppuntensysteem, maar je kunt ze uiteraard ook wandelen of met de auto volgen. Maar waar moet je beginnen en waar moet je eindigen? Alles is uw bezoek namelijk meer dan de moeite waard en goed puzzelen is daarom een must! Help, ik wil niks missen!

Bourgondisch Boxmeer smaakt naar meer ...

Bourgondisch Boxmeer heeft dit jaar tijdens het Pinksterweekend weer een diversiteit van culinaire hoogstandjes met heerlijke dorstlessers. Individuele producten uit binnen- en buitenland worden onder de aandacht gebracht. Op zaterdag vanaf 19.00 uur livemuziek van Light & Nightbreak. Zondag verzorgen Martin & Friend en Cantamigo voor het liveprogramma.
Het goede doel kan hopelijk weer rekenen op een interessante opbrengst. Het goede doel!

Meerijden op een tank?

Militracks is een evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in de militaire techniek van de Tweede Wereldoorlog.
Bij Militracks rijden hoofdzakelijk Duitse militaire voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog mee. Uniek, want tot dusver is er nergens in de wereld een evenement dat zich uitsluitend richt op dergelijk Duits materieel. Er zijn tijdens dit bijzondere weekend zowel motoren, transportvoertuigen, commandowagens als halfrupsen en tanks te zien. Sterker nog, ze staan er niet alleen, maar rijden ook nog rond op het speciaal aangelegde parcours dat door het oorlogsmuseum loopt. En u kunt meerijden! Een uniek gebeuren! Wow, dat wil ik ook!

Unieke buitenbeurs Langenboms Buuten

Op Eerste Pinksterdag zondag 19 mei vindt de derde Langenboms Buuten plaats.

Op deze buitenbeurs kunt u heerlijk genieten van het Brabantse platteland en wat lokale ondernemers op het gebied van buitenleven te bieden hebben. Kinderen kunnen zich uitleven met o.a. de skelter of op het springkussen. Het thema 'Goed leven op het Brabantse land' zal worden doorgevoerd in het aanbod van de kramen, de aankleding, de optredens en het hapje en drankje. 't Leven is goed!

The Upside of Down

WAAROM?
In de gastvrije gemeente Mill en Sint Hubert slaan we de handen ineen om met z´n allen (ondernemers, verenigingen, stichtingen én inwoners) iets bijzonders te doen voor mensen met een beperking. Met als doel positieve beeldvorming en acceptatie van deze groep in onze maatschappij.

HOE?
Gedurende de maand juni organiseren we de expositie Down’s Upside aangevuld met allerlei activiteiten met, voor en door iedereen met een verstandelijke beperking, hun familie, vrienden, dorpsgenoten, scholen, bedrijven en organisaties.

WAT?
- Expositie centrum Mill & Myllesweerd foto’s van Eva Snoijink
- Zorg- en welzijnsmarkt op 1 juli
- Informatieprogramma scholen
- Voorstellingen in Myllesweerd
- Uitgaansavond voor mensen met een beperking
- Diverse activiteiten en workshops Daarom!

Pinkster Carbootsale bij Tuincentrum Overvecht

Na een succesvol eerste jaar is de Carbootsale Boxmeer wederom neergestreken op de nieuwe locatie bij Tuincentrum Overvecht in Boxmeer. Een tweedaagse Carbootsale waarbij de deelnemer kan kiezen tussen één van de dagen of beide dagen. Dit alles aan de toegang van Boxmeer direct aan de snelweg A77, waardoor onze Duitse buren deze gezellige markt ook goed weten te vinden.
Dus heb jij dit weekend iets nodig of wil je juist ruimte creëren? Kom dan naar deze gezellige Carbootsale!

Daar wil ik heen!

Gezellig Pinkstertoernooi in Sint Anthonis

Het Pinkstertoernooi is naast een groot internationaal evenement met deelnemende teams uit de gehele wereld natuurlijk ook ongelooflijk gezellig! Dit jaar zal de Pinksterparty op zaterdag 18 mei worden geopend door Tilt, waarna op zondag 19 mei de band MmoozZ het podium zal beklimmen. Tussendoor zal DJ Sergio Silvano draaien.
Naast het volleybal spektakel kan ook de Pinksterparty al geruime tijd als klassieker worden beschouwd. Wederom staat de enorme blauw-gele feesttent op het sportpark aan De Laan.

Dat wil je toch niet missen?!

Wielerkampioenschappen gereden in Mill

Verzot op de wielersport? Dan moet je 2e Pinksterdag in je agenda noteren! Want dan worden in Mill de regiokampioenschappen wielrennen voor de provincies Brabant, Zeeland en Limburg gehouden.

Voor de renners is het een belangrijke wedstrijd omdat de eerste 3 aankomenden per district zich automatisch plaatsen voor de nationale kampioenschappen. Voor publiek een schitterend autovrij parcours.

Meer weten?

Geen paniek!

Ja, we weten het. Teveel te doen en te weinig tijd! Adem in en adem uit. Klik op onze agenda en maak een planning. Wij helpen je er wel doorheen!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh!!!!!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.