Nieuwsbrief woensdag 22 mei 2013

Bijzonder theaterwandelproject in Linden

In Linden kun je het hele jaar door prachtig wandelen maar op 22, 23 en 24 mei bent u verzekerd van wel heel bijzondere wandelingen. U wandelt namelijk letterlijk van verbazing in verbazing tijdens deze theatrale wandeling waar u uw ogen zult uitkijken. Er wordt namelijk op vier verschillende locaties gespeeld in een prachtige omgeving. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht met koffie, thee, een borrel en wie wil een lekkere pannenkoek! Daar wil ik meer van weten!

Feest; Lokale Omroep Mill 25 jaar

Er wordt een groots opgezet Dorpenspel, loterij en meer rond het 25-jarig bestaan van Lokale Omroep Mill georganiseerd. De voorronde zal gehouden worden in café zaal Royal op vrijdagavond 24 mei. De finale is op zaterdagavond 1 juni in de theaterzaal van Myllesweerd en is rechtstreeks op radio en TV te volgen.
Koop loten en maak kans op fantastische prijzen zoals een ballonvaart! Nieuwsgierig?

Nieuwe 18-holes Adventure Midgetgolfbaan

Midgetgolf bij Fitland XL Mill klaar voor gebruik. Na alle interne verbouwingen en uitbreidingen, werd gestart met de herinrichting van het buitenterrein. Deze zijn onlangs afgerond waarbij ook de midgetgolfbanen gerealiseerd werden. De 18-holes adventure midgetgolfbanen zijn bij Fitland XL gesitueerd onder het Hotelvliegtuig. Op deze manier zijn ze ook vanaf het terras te zien en kunnen kinderen rustig spelen terwijl ouders even relaxen onder het genot van een hapje en of drankje.
Balletje slaan!

Bijzondere proeverij op wijngaard de Daalgaard

Laat aanstaande zondag je smaakpapillen eens goed verwennen en beleef verrassende culinaire lekkernijen met eerlijke producten, rechtstreeks van het platteland! U wordt op de Daalgaard in Sint Agatha ontvangen in een ongedwongen plattelands- marktsfeer. Zij houden vervolgens enkele korte workshops over wijnbouw, vinificatie, het Livar varken en wijn-spijscombinaties.

Aansluitend is er een productproeverij van Keurslager Hermanussen, Harrie-Jan Loeffen in combinatie met een selectie passende wijnen van Gall&Gall Cuijk en wijngaard de Daalgaard.
Wijngaard de Daalgaard

Niet Schieten! - Vrouwen willen maar één ding

Weten wat vrouwen willen? Kom dan morgen naar de Schouwburg Cuijk!

Wij: Wat willen jullie dan? Vrouw: Weten jullie dat nou nog niet? Wij: Waarom zeggen jullie het niet gewoon? Vrouw: Waarom moeten we altijd alles zeggen? Wij: Waarom moeten wij altijd alles raden? Vrouw: Wie zegt dat jullie moeten raden? Wij: Waarom doen jullie nou zo moeilijk? Vrouw: Waarom denken jullie altijd zo makkelijk? Wij: Weten jullie zelf wel wat jullie willen?!?! Vrouw: Uhhh...ja...natuurlijk. Na het succesvolle 'Mannen zijn zeikwijven' voelen de heren van Niet Schieten! zich genoodzaakt om diep in de vrouw te duiken. Heel diep. En uit die schijnbaar oneindige diepte wordt één ding opgetakeld... Een openbaring voor mannen, maar zeker ook voor vrouwen. Nieuwsgierig?! Wat vrouwen willen!

Blues van Eric Bibb bij Roepaen

Eric Bibb, de New Yorkse zoon van folkzanger Leon Bibb, werd al van jongs af aan door muzikanten omringd. Opmerkelijk genoeg vond Bibb vooral in Europese steden als Parijs en Stockholm inspiratie om zich te specialiseren als bluesgitarist. Met zijn laatste album "Deeper In The Well" heeft Eric Bibb weer een grotere schare fans aan zich weten te binden die zijn warme stemgeluid en fraaie snarenspel op waarde weten te schatten. Geniet je van blues? Dan geniet je van Eric Bibb! More Bibb

Mieke Koenen schildert de naakte waarheid

Op zaterdag 25 mei is er in het Petershuis in Gennep een Expositie van Mieke Koenen.

Mieke Koenen schildert mensen. Staande, zittende, liggende en lopende, mooie en minder mooie, jonge en oude. Maar altijd naakt. Uitgangspunt voor ieder werk is een levend model. Ze kijkt wat ze interessant vindt in houding en expressie, tekent haar model en werkt de meest interessante tekeningen uit tot een schilderij. Reden genoeg om eens langs te komen! Kunstliefhebber?

Relax!

Denk je dat er dit weekend veel te beleven valt in 't Land van Cuijk? Relax! Want volgend weekend barsten de festiviteiten pas echt goed los. Met hopelijk eindelijk wat zon en heel veel plezier. Wij wensen je alvast een heel relaxed weekend! Je zult het nodig hebben ... Relax ...

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.