Nieuwsbrief vrijdag 7 juni 2013

Cuijk Kei Goed: compleet dagje uit!

Aankomende 9 juni is het weer zover: 'Cuijk Keigoed' met een braderie, muziek, dans, show, draaimolens, springkussens, schmink en popcorn! Centraal ontmoetingspunt is het Louis Jansenplein met een groot terras en live muziek van onder meer Robby Lee en Sam Janssen.

Alle winkels zijn open, maar ook regionale ondernemers komen naar het Cuijkse centrum om te laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Ook tal van Cuijkse verenigingen zijn aanwezig, zo zetten de Bullfighters een grote slagkooi neer en zijn er demonstraties en workshops van onder meer de judoclub, Olympia, de Reddingsbrigade en de dansschool.
Wie is Robby Lee?

Plattelandsfair bij Boertel de Lamperse Hei

Boertel de Lamperse Hei bestaat vijf jaar en maakt een gezonde groei door! Eigenaren Mat en Miriam van den Broek willen dit graag vieren. Daarbij willen zij zoveel mogelijk mensen op een aangename wijze kennis laten maken met het plattelandstoerisme. Het beste kun je dat doen door te laten zien wat het platteland allemaal te bieden heeft. Daarom wordt er op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni een groots opgezette, feestelijke, plattelandsfair georganiseerd. Zaterdag 8 juni kun je jouw ogen uitkijken van 17.00 tot 24.00 uur en op zondag is dat van 10.00 tot 17.00 uur! Jij komt toch ook? Ik wil meer weten!

Land van Cuijkse Paardendagen in Haps

Zaterdag 8 en zondag 9 juni worden er in Haps weer de LVC Paardendagen gehouden. Op zaterdag kunnen we genieten van de 70e traditionele Land van Cuijkse Fokpaardendag, met de mooiste tuig- en trekpaardenpaarden, Friezen, Hackney's, dressuur voor paarden en pony's en al vast enkele onderdelen van de Power Horse Competitie.

Zondag staat geheel in het teken van de trekpaarden. Zij gaan dan verder met de trekpaardproeven en vaardigheid en 's middags leggen zij span tegen span het spiegelparcours af. In de pauzes zullen enkele shows plaatsvinden. De dag wordt afgesloten met een grote slotshow met antieke rijtuigen, karren en koetsen. Ja, ik ben ook paardengek!

Open dag 100 jaar brandweer Mill

Zaterdag 8 juni organiseert het brandweerkorps van Mill en Sint Hubert een spectaculaire open dag in en rond hun brandweerkazerne aan de Jochemsweg in Mill. Deze open dag wordt gehouden in het kader van 100 jaar brandweer in Mill. Van 11.00 uur tot 17.00 uur zijn er tal van activiteiten te vinden voor groot en zeker ook voor klein. Naast diverse informatiestands en demonstraties kunnen kinderen een rondrit maken in een brandweerwagen en via diverse opdrachten een heus brandweerdiploma behalen. Tatuutatuutatuu

Heerlijk onbeperkt spareribs bij van de Valk Cuijk

De echte vleesliefhebber kan bij van de Valk terecht voor de sparerib actie. Onbeperkt genieten van heerlijk spareribs die u natuurlijk met de handen mag eten! Deze actie loopt nog tot en met 30 juni. U kunt elke dag in het restaurant, onbeperkt genieten van deze heerlijk zoet-pikant gemarineerde spareribs. De spareribs worden geserveerd met 2 koude sauzen, frites, appelmoes en salade. Maar dat is nog niet alles want de drankjes gedurende 2,5 uur zijn bij de prijs inbegrepen. (frisdranken, tapbier, huiswijnen).
En dit alles voor slechts € 22,25 per persoon! Kom lekker kluiven! Om je vingers bij af te likken ...

Carte Blanche concept werkt!

Één van de nieuwste restaurants van het Land van Cuijk; Carte Blanche heeft een uniek concept dat werkt. Elke week reizen de twee jonge ondernemers af richting Rungis, bij Parijs, om daar de nieuwste producten te proeven en kopen voor hun 'blanche' verrassingsmenu. Dit leverde hen diverse aandacht op. Met hun heerlijke aspergecreaties kregen zij onlangs een vermelding in het Aspergemagazine. Dat de jongens hun hart op de goede plek hebben blijkt wel uit hun onlangs georganiseerde sponsordiner voor Team Tim wat 1576 euro opbracht. Ook tijdens Bourgondisch Boxmeer hebben de jongens heel wat gasten positief weten te verbazen. Een idee om je vader eens culinair te verrassen? Smakelijk eten!

Fotowedstrijd Centrum Boxmeer

Vind jij het leuk om foto's te maken? Doe dan mee met de fotowedstrijd van het Centrum Boxmeer! Win jouw foto op canvas van 50 bij 60 cm én zie jouw foto terug bij promotionele doeleinden. Dus wil jij jouw kiekje terug zien op Facebook, Website, flyers, nieuwsbrieven en dergelijke ga dan vanaf nu tot en met 17 augustus de winkelstraten van Boxmeer in en schiet die unieke foto! De voorwaarden!

Tijd voor ontspanning

Er is een tijd om te werken en een tijd voor ontspanning! Hoe ontspan jij het liefste? Bekijk onze uitgaanstips in de agenda! Relax and have fun! Iene miene mutte ...

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.