Nieuwsbrief woensdag 12 juni 2013

Brasserie De Bock beste terras van Nederland?

Voor de 6e keer organiseert Misset Horeca de Misset Terras Top 100 powered by Lipton Ice Tea. Wie wordt de opvolger van Restaurant Eemlust in Baarn? Zij wonnen de titel in 2012 en hebben gemerkt wat dit betekent qua publiciteit! Op 1 juli aanstaande maken wij bekend wie het beste terras van Nederland heeft.

Misset Horeca reikt in 2013 voor het eerst een Publieksprijs uit tijdens de bekendmaking van de Terras Top 100. De speciale award wordt toegekend aan het bedrijf dat zich heeft ingeschreven voor de wedstrijd en via Facebook de meeste stemmen binnenhaalt. Hierbij staat De Bock volgens de tussenstand op nummer twee! Stemmen dus en wij hebben misschien wel het beste terras van Nederland in het Land van Cuijk! Meer over de wedstrijd

Nieuwste Bed and Breakfast in ons Land van Cuijk

Het toerisme in 't Land van Cuijk groeit en we mogen met ingang van deze week Bed and Breakfast Ut Hôgeind in Rijkevoort verwelkomen.

Het streven van gastheer Theo en gastvrouw Annemiek is: de gasten een comfortabele overnachtingsplek met een goed ontbijt aanbieden tegen een redelijke prijs. Zij willen het hun gasten graag naar de zin maken en hopen veel gasten te mogen laten ervaren hoe fijn het is en hoeveel er te doen is in Het Land van Cuijk.

Zij starten met een openingsarrangement: 3 nachten + ontbijt en twee toegangskaartjes voor ZooParc Overloon voor € 140,00. Meer weten!

De Heksenboom uitgeroepen tot Natuurpoort

De Heksenboom in Sint Anthonis heeft de titel Natuurpoort gekregen. Hiermee maakt het restaurant deel uit van een uniek netwerk van fraaie locaties die een poort tot de natuur vormen.
Om dit te vieren, organiseert De Heksenboom van zaterdag 15 tot en met zondag 23 juni de Week van de Natuurpoort. Op het programma staan allerlei leuke activiteiten, zoals bijzondere wandel en fietstochten! Iedereen kan gratis deelnemen! Ook leuke vaderdagactie!

Vierlingsbeek staat weer op de Tôffel!

Op zondag 23 juni is het Vrijthof in Vierlingsbeek wederom het decor voor Op De Tôffel. Voor de 21e keer alweer een mooie dag vol popmuziek en theater en wederom gratis toegankelijk.
De aftrap is om 13.30 uur door Smoking Chimneys, de winnaar van bandwedstrijd Op Ut Tuffelke.
Naast alle muziek en theater is er ook een uitgebreide festivalmarkt met diverse snuisterijen. De
presentatie van het geheel is in handen van Denvis, artistiek duizendpoot van beroep.
Hele programma!

Duchenne Heroes gaan spinnen voor Brian!

Zeven dagen, zeven etappes, zevenhonderd kilometer en dat allemaal om de kinderen met Duchenne (een verschrikkelijke en uiteindelijk dodelijke spierziekte) een betere toekomst te geven.
Wij hebben een jongen bereid gevonden om zijn verhaal te vertellen, zodat wij als buitenstaanders weten wat de alledaagse tegenslagen zijn als je Duchenne hebt. Brian is zijn naam, een puber die ons hart gestolen heeft.

Voor onderzoek is geld nodig dus hebben wij het sportieve idee om een spinning marathon te houden in Horst.
Deze zal plaats vinden op zaterdag 22 juni, bij sportschool Anco Lifestyle Centre in Horst.
Graag aanmelden via 077-3983553 of bij de receptie van Anco Lifestyle Centre.

De tarieven voor deelname aan de spinning marathon zijn:
1 uur spinnen € 15,=
2 uur spinnen € 25,=
3 uur spinnen € 30,=
De gehele opbrengst gaat naar Duchenne Heroes. Ik wil doneren!

Internationaal Kever Weekend

Aankomende weekend staat de 29e editie van het Internationaal Volkswagen Kever Weekend weer voor de deur! Vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni 2013 op De Bergen in Wanroij! 28 Jaar lang organiseerde Kever Club Nederland het Internationaal Kever Weekend in Budel. Dit jaar verhuist het IKW naar Wanroij!

Deze uitdagende locatie 'Event Center de Bergen' biedt Kever Club Nederland volop mogelijkheden om de komende jaren het event te laten groeien. Het IKW Wanroij een evenement letterlijk en figuurlijk van formaat! Van een klein knus evenement uitgegroeid tot wat het nu is: het weekend der weekenden voor de liefhebber van klassieke Volkswagens. Kloppend keverhart!

Vaderdag in KazemattenMuseum

Zondag 16 juni hebben vaders die met hun gezin naar het Graafs KazemattenMuseum komen een streepje voor: zij mogen gratis naar binnen. Doordat kinderen tot 18 jaar altijd gratis naar binnen mogen wordt het een wel heel leuk vaderdagcadeau om naar dit unieke museum te gaan. Uniek omdat op deze locatie twee kazematten van binnen te zien zijn, in een landschap dat er net zo uit ziet als bijna 69 jaar geleden toen de geallieerden Grave en omgeving bevrijden op 17 september 1944. Er zijn slechts enkele locaties in heel Nederland waar je een kazemat van binnen kan zien, in Grave zijn het er dus zelfs twee.
Tijdens vaderdag mogen vaders overigens ook gratis naar binnen bij het Graafs Museum dus aan keuze geen gebrek.
Kazematten en meer ...

Land van Cuijkse evenementen op je mobiel!

Dagelijks zien wat er te doen is in ons bruisende Land van Cuijk?

Met de zojuist gelanceerde mobiele website lvcmobiel.nl heb je in één oogwenk de laatste activiteiten uit de regio in beeld. Blader met gemak maanden vooruit en mis niets! Daarbij zet je op je iPhone eenvoudig een evenement van lvcmobiel.nl direct in je eigen mobiele agenda.

Bezoek met je mobiel lvcmobiel.nl en stel deze in als favoriet!

De mobiele agenda is een onderdeel van de samenwerking binnen het Land van Cuijk op www.landvancuijk.nl en evenementen kun je te allen tijde aanmelden via nieuws@landvancuijk.nl
Dat wil ik!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.