Nieuwsbrief woensdag 19 juni 2013

Alle muziekstromen in één weekend

Dit weekend worden vrijwel alle muzikale smaken gepresenteerd in 't Land van Cuijk. Naast het welbekende 'Op De Tôffel' in Vierlingsbeek is er nog veel meer op muzikaal gebied te aanschouwen. Zo zullen diverse muziekscholen dit weekend een afsluitend concert geven om hun talenten te laten zien en horen! Maar ook in een compleet andere ambiance zoals relaxed op het water genieten van diverse muziekstijlen kan een keuze zijn. Meer zin om compleet uit je dak te gaan? Dan moet je bij Club Difference in St. Hubert zijn waar het enige echte house feest van Nederland naar toe komt! Nope is Dope presents Next Generation. Lees in deze nieuwsbrief meer over alle kleine en grootste muziekevents in het Land van Cuijk aankomend weekend! Bekijk de agenda

Zondag Op De Tôffel

Vierlingsbeek wordt aankomende zondag weer het tafereel voor Op De Tôffel! Het centrum van dit energieke dorp is weer voor een dag het podium voor een breed scala aan artiesten. Ook het weer lijkt mee te helpen om van de aankomende, een-en-twintigste, editie van Op De Tôffel er eentje te maken om ook echt weer vanouds voluit op de tafel te gaan dansen. Dit keer met o.a. Fresku, John Coffey en Mattanja Joy Bradley. Lees meer!

Fanfare, harmonie en orkest!

Zoals gezegd is dit weekend boordevol regionaal jong en oud talent wat hun zomerstop met gepaste trots muzikaal gaat inluiden. Wat denkt u van het Zomeravondconcert van Semper Unitas? Sambeeks trots zal voor de eerste keer Semper Plus Ultra ten gehore brengen. De Boxmeersche Harmonie zal zondag een mooi eigentijds concert van 10.30 tot 12.00 uur verzorgen. De gehele dag kunt u in Mill genieten bij live@landschapspark festival waar je om 11.00 uur kunt beginnen met een picknick en er tot 17.00 uur een gevarieerd muzikaal 'Music Fun' programma kunt beluisteren. Semper Unitas

Muziek aan de Maas

Vanaf een ponton op de Maas nabij het pontveer bij Vierlingsbeek zal een bijzondere opstelling de avond muzikaal omlijsten. Vier totaal verschillende acts zullen hun klanken over de golven van de Maas richting publiek brengen. Troubadour Peter van de Water neemt u mee naar tijden van weleer met accordeon, gitaar en vrolijke zang. Vocalgroup Blended is een a capella Vocalgroup bestaande uit 5 vocalisten, zij streeft naar een prachtige smaakvolle blend van eigen stemmen. The Cowpokes brengen hun muziek professioneel, maar ongepolijst. Letterlijk geschikt voor alle leeftijden want iedereen kan genieten van een groep die zo puur is.
ZEV , Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek is een enthousiaste groep van bijna 50 zangers en zangeressen in de leeftijd van 20 tot 65 jaar. Lekker easy listening dus, voor een zwoele zomerse zondagavond!

Entree Euro 6,00. Extra overtochten pontveer na afloop. Denkt u aan een dekentje of klapstoel? genieten aan de Maas

Boeremert Oeffelt swingt

Elk jaar organiseert Carnavalsvereniging De Leemknèjers een Zomerspektakel in Oeffelt.
Vanaf dit jaar gaat dit de Boeremert Oeffelt heten. In het weekend van 22 en 23 juni zal er een diversiteit aan activiteiten voor jong en oud plaatsvinden. Naast de prachtige stropoppen ook een gezellige carbootsale, fanfare de Vriendenkring, Anneke met haar zangtalenten en Braziliaanse swingende muziek van Banda Depenados!

Er wordt uitgegaan van het oude concept maar wel in een nieuw jasje! Foto`s en meer!

Knallen in de Overloonse bossen

Nee, geen illegale houseparty in de donkere bossen van Overloon, maar de tweede editie van het Sante Fe Event, waar er geen kogels, maar wel losse flodders om je oren zullen vliegen! Voor geïnteresseerden een programma wat als muziek in de oren klinkt! Aankomend weekend wordt er weer een groot militair-historisch kampement op het terrein ingericht. Met o.a. een modelbouwbeurs, een demonstratie van radiografische bestuurbare tankmodellen en een militariamarkt. Zeer de moeite waard en nu voor de toegangsprijs van 10 euro in plaats van 14 euro!
Terug in de tijd!

Horen, zien, proeven en ruiken!

Genoeg geproefd, gezien en gehoord van de muzikale klanken in 't Land van Cuijk? Kom dan genieten van de geur bij 't Roozenhuys in Haps.
Daar zijn de extra lange Rozenweekenden aangebroken. Daar kun je heerlijk rondsnuffelen in de rozenwinkel, de prachtige rozentuin én wat dacht je van rozengebak of rozenijs?
Kom eens ruiken, kijken en proeven bij 't Roozenhuys, geopend van 10.30 tot 16.30 uur! Ik geef je een roosje, mijn roosje ...

Land van Cuijk; daar zit muziek in!

't Land van Cuijk swingt altijd, maar vanaf dit weekend kun je echt je hart ophalen! Genieten van een kleinschalig optreden, met zijn allen buiten in de open lucht, handjes in de lucht in een trendy club, onder een dekentje langs de Maas. Het kan allemaal! Wij wensen jou een swingend weekend toe! Music and more!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.