Nieuwsbrief woensdag 26 juni 2013

Drie dagen alles voor de paardengek

Het Hippisch Festijn Grave wordt dit jaar voor de 15e keer gehouden. Er wordt dressuur gereden en er wordt gesprongen. Elk jaar verwelkomen we tussen de 5.000 en 10.000 deelnemers, sponsors en publiek. Op zondag 30 juni vindt voor de eerste keer de Raamdalfair plaats waarmee het Hippisch Festijn Grave zich verder verbreedt tot 'outdoor-event'. De toegang is drie dagen GRATIS! Meer weten!

All American Day Mill

Aankomende zondag is het feest in Mill. Vanaf tien uur kunt u in het centrum een breed assortiment aan kraampjes, muziek en natuurlijk schitterende oldtimers, zowel auto's als motoren verwachten.
Na 5 edities Fifties- en Sixtiesday in Mill gehouden te hebben, gaat deze dit jaar op zondag 30 juni door onder een andere naam.
All American Day zal volgens de organisatie de lading van deze dag beter dekken. Zo kunnen er ook jongere oldtimers deelnemen. Ook kooplieden en overige hobbyisten die via een marktkraam of standplaats op deze dag aanwezig willen zijn hebben zo een breder assortiment aan te bieden. Daar wil ik wel heen!!

Annie MG Schmidt kindermatinee

'Liever een beetje gek' is een heerlijke voorstelling en een feest van herkenning voor jong en oud. De voorstelling bestaat uit versjes en liedjes uit het kleurrijke en veelzijdige oeuvre van Annie M.G. Schmidt. Deze zijn door de groep: 'Met Man en Muis' op originele wijze verwerkt tot een verrukkelijk programma. Haar gekke, een beetje opruiende teksten vervelen nooit. Man en Muis brengen een vrolijk en kleurrijke voorstelling. Zowel kinderen als volwassenen worden geboeid!

Woensdag 3 juli, aanvang 14.30 uur. Entree: € 5,50
Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Plus Verbeeten te Overloon of onderstaande link. Kaartjes bestellen

Circus Belly Wien in Mill

Wellicht heeft u het al gezien of misschien iets opgevangen in de media. Circus Belly Wien is in town. In Mill wel te verstaan. Vanaf donderdag geven ze spectaculaire shows weg. De 11-jarige ongeneeslijke zieke Nina uit Mill heeft al een bezoekje gehad. Ze is een enorme liefhebster van dieren en vooral van tijgers.Tijger Saskia kwam op bezoek bij Nina. Een bijzonder moment want de tijger voelde precies aan wat er aan de hand was. Ze liet zich knuffelen en aaien door Nina, een moment waar iedereen enorm van genoot.

Voor circus Belly Wien nog niet voldoende. Ze hebben alles op alles gezet om met het complete circus naar Mill te komen. Dankzij de snelle en flexibele medewerking van de gemeente Mill en Sint Hubert is dit gelukt. Ze geven van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni voorstellingen in hun sfeervolle tent in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg. Hiermee brengen zij een eerbetoon aan Nina. U ook? Meer circus!

Madhouse Festival & Tilt in de Tent

Tijdens de zomerkermis is Sint Anthonis weer 'The place to be!' Het gezellige dorp is de plek om heerlijk op een terrasje te zitten, een hapje te eten in één van de gemoedelijke restaurants of elkaar te ontmoeten in de feesttent en dat allemaal op dorpsplein de Brink. Op de maandagavond gaat het dak er af met Madhouse Festival. Zoals de naam al zegt wordt het een gekkenhuis met drie top Dj's. Dj Chris Odd, Dj Stiek en niemand minder dan DJ Jean en MC Maron Hill. Op dinsdagavond is Tilt in de Tent. Deze allround coverband is inmiddels landelijk bekend en gerespecteerd om de altijd klinkende sessies.
Tilt moet je zien, horen én beleven!
Beiden avonden wordt gewerkt met een all-inclusive concept. Dat houdt in: entree, bier, wijn en fris voor 25 euro! Koop je tickets hier!

Babyboom in Zoo Parc Overloon!

Kom op kraamvisite in Zoo Parc Overloon. Het is feest want er zijn doodhoofdaapjes, pelikanen, rendieren en nog veel meer dieren geboren in Zoo Parc Overloon!
Afgelopen weken heeft, bij onder andere de kroeskoppelikanen, doodshoofdapen en de rendieren, gezinsuitbreiding plaatsgevonden. Een ware babyboom in het Noord-Brabantse dierenpark, want naast de genoemde soorten zijn er ook Indische antilopen, streepkopganzen, knobbelzwanen en Bennett's wallabies geboren. Alle jongen maken het uitstekend en zijn al goed gewend in hun groep. Dus kom gezellige langs en bewonder onze nieuwste kroost! Kijken dan!

Agenda erbij!

Je kunt onze agenda gewoon a la minute bekijken op je smartphone en zodoende direct in één oogopslag zien waar jij heen wilt dit weekend. Maar ook op de website kun je lekker neuzen en doorlinken in het Land van Cuijk.
Vergeet ook niet om ons een seintje te geven wanneer we iets missen of wanneer jij zelf iets organiseert!
Want 't Land van Cuijk, dat zijn wij! Waar wil ik heen?

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.