Nieuwsbrief woensdag 3 juli 2013

Ja, Daags na de tour gaat door!

Het was even spannend maar Daags na de tour, het Boxmeerse Wielerevenement, gaat door!
Op maandag 22 juli vindt er vanaf 13.00 uur een volwaardig wielerprogramma plaats in Boxmeer. Nieuwe elementen zijn een skeelerwedstrijd om de Grote prijs van Boxmeer en een koppelkoers tussen oud profs en bekende Nederlanders / Boxmerenaren. De elite Profs zullen 80 km afleggen. Verder lekker veel muziek en entree is gratis.
Wij hebben er zin in! Compleet nieuwe website!

Graafse Veurpruufavond

Voor de eerste keer wordt er een Graafse Veurpruuf avond gehouden en wél aankomend weekend!
De horecaondernemers organiseren gezamenlijk dit gezellige weekend aan het Maasplein en de Loswal in Grave: restaurant Colori, café & brasserie Het Poortwachtershuis, eetcafé De Maaspoort en café - bar De Coehoorn laten het bruisen in Grave met medewerking van Slamm, de knallende coverband uit Brabant.
Gratis Entree dus wat houdt je tegen? Slamm!

t Stamhuus van alle markten thuus!

U kent 't Stamhuus wellicht van dat geweldige feest, van de bijzondere paardentram of die gemoedelijke ponymarkt. Of kent u Harry en zijn dochters van de heerlijke frietjes van Mobi-snack? Hoe dan ook 't Stamhuus heeft nu ook een plekje om lekker aan te schuiven voor een heerlijke verse maaltijd.
Vanaf heden geopend op elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot circa 20.00 uur!

Op deze dagen verkopen zij bijvoorbeeld frietjes met een halve haan en een drankje naar keuze voor tien euro. En is het iets te fris, dan neem gerust een plekje op het verwarmde terras of neem je maaltijd mee naar huis. Naar t Stamhuus toe!

Kermis in Beugen

Pas is er nog onderzoek naar gedaan. Kermis is één van de belangrijkste evenementen die er zijn in een dorp. De organisatie van de tentfeesten in Beugen weet dat en zij hebben een gevarieerd programma weten te bedenken. Op zaterdag 6 juli Coverband Random, zondag zanger Robby Lee, maandag nieuwkomer Voom en dinsdag de Engelse Amy Housewine. Op zaterdag en maandag entree 5 euro. Zet in je agenda!

Vier dagen feest in Wilbertoord

In Wilbertoord is het van zaterdag 6 tot en met dinsdag 9 juli groot feest tijdens de kermis. Vier avonden lang heeft de organisatie de beste bands weten te contracteren. Jetset, Manilla, Fragment en Hike, daarvan raak je toch in de feeststemming! Overdag is er al veel te beleven op het terras met zondag zanger/entertainer Joop, maandag LeJo en Alaniz en dinsdag DJ Jack. Trek dus maar een dikke lijn in je agenda van zaterdag tot en met dinsdag! Engelse humorband Fragment!

Laatste voorstellingen & concerten oude Schouwburg

Schouwburg Cuijk maakt zich op voor de finale!
Voor de start van de grootse verbouwing, in de Vierdaagse-feest-week zijn er in de oude schouwburg nog een aantal concerten en voorstellingen: Zondag 14 juli om 14.00 uur een prachtig Rooie Loper Concert door het ongeëvenaarde Vierdaagse Orkest. De in Cuijk woonachtige Pleunie Hoving heeft een bijzonder toneelstuk de Illusie gecreëerd wat zij graag op het podium toneel wil stellen. En op donderdag om 21.00 uur een terrasconcert van de Thompson Bridge Band vóór de schouwburg aan de Grotestraat.

Gedurende de verbouwing is er wel de mogelijkheid om bij te kletsen over de voortgang van de verbouwing, alle theatervoorstellingen die te zien zijn bij (grote en kleine) collegatheaters in de regio, de te organiseren concerten en theatervoorstellingen op alternatieve locaties in Cuijk. Hiervoor kunt u terecht aan de Grotestraat 68-70. Daar wordt een plek ingericht waar u terecht kunt om - onder het genot van een kopje koffie - met onze medewerkers kunt bijpraten. Ik wil meer weten!

Zomer in je agenda!

Ja, het is eindelijk zomer. Hopelijk houden we dit heerlijke weer voorlopig ook. Want er zijn tal van leuke festivals, kermisevenementen en andere outdoor evenementen in 't Land van Cuijk. Maar ook bij slecht weer is het prima vertoeven hier. En ga je op vakantie dan wensen wij jou een prettige reis en alvast een welkom terug! Genoeg te doen en te beleven!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.