Nieuwsbrief donderdag 11 juli 2013

Muziekpark op 10 en 11 augustus

Muziekpark is wederom hét tweedaags festival in Boxmeer in het Weijerpark. Zaterdag Feestje Aan De Gracht met de beste house en techno van dit moment. Dit jaar met o.a. knallers als Miss Melera, Nuno Dos Santos en Pitto. Op de zondag Volt Rocks Out met de beste eenmalige tributes aan classics door lokale superbands. Dit jaar met o.a. odes aan David Bowie, Editors en Anouk. Muziekpark won dit jaar nog de Dr. PeelenCultuurprijs 2013. Alle ins en outs vind je op de website waar ook de (online) kaartverkoop voor Feestje aan de Gracht is begonnen!
Zie het complete programma en koop je tickets!

Gek op de '90's?

Ben jij ook zo dol op de beats van de 90's? Dan kan je lol niet op dit weekend! Vrijdag is het 90's in de tent in Sint Anthonis tijdens de gezellige kermis waar ze tot en met dinsdag de tent op zijn kop zetten.
Maar ook Cuijk feest de hele week tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.
Met zaterdag 13 juli een knallende discoparty tijdens de opening van de Vierdaagse Feesten in Cuijk!
'Prime Time Classics Dance Night'.
Knallende disco party met verlichte dansvloer, een zee aan licht en natuurlijk alle 'floorfillers' uit de jaren '70, '80 en '90. Ik wil alles weten!

Snuffelzin?

Zin om op zondag lekker rond te kijken en snuffelen? Dat kan op drie plekken in het Land van Cuijk!

Neem de braderie in het centrum van Gassel! Vele kramen en stands sieren de straten en het plein. Met onder andere ook een groot springkussen en optredens van een dansgroep en gezellige muziek!

Maar uiteraard is het in Cuijk ook zondag weer te doen! Een gezellige rommelmarkt met diverse kinderactiviteiten en een muzikale omlijsting in de vorm van een Rooie Loper-Concert van het indrukwekkende Vierdaagse Orkest met een wervelende show.

Ook is er een bijzondere verzamelbeurs in Café Royal Mill op deze gezellige beurs kunt u heerlijk eindeloos rond snuffelen! Entree 1 euro kinderen tot 16 gratis! Snuffelen maar....

Zomerexpositie start in kasteel Tongelaar

In kasteel Tongelaar in Mill is afgelopen zondag de zomerexpositie gestart. Deze zomer kan men niet alleen genieten en inspiratie opdoen op de prachtige binnenplaats van het kasteel, maar ook de verrassende en kleurrijke expositie van uiteenlopend werk ademt de zomer uit. Clasina Buijs, Loes Watchman, Joke Jacobs en Sylvia van Noye uit Grave tonen 'Eenheid in verscheidenheid', werk in de vorm van schilderijen, stellages en beelden. De zomerexpositie is te zien van 7 juli tot en met 29 september. Kasteel Tongelaar is iedere zondag open van 11 tot 17 uur. De entree is gratis. Eigenheid in verscheidenheid!

Wandelen door Grave

Wandel aankomende zondag 14 juli mee met de ervaren IVN-gidsen door de stad Grave voor een natuurwandeling. De start is om 14 uur op het terrein van Visio.

Verken het stadscentrum met zijn veelzijdige natuur, vogels en de prachtige uitzichten vanuit diverse hoge en lage punten. Ook wijzen de gidsen op enkele monumentale bomen, die men na de wandeling met andere ogen zal bekijken. Over de oude verdedigingswerken Bekaf en De Kat biedt het landschap eveneens een mooi uitzicht. Eenmaal afgedaald naar de kade staat men stil bij het water, dat Grave veel goeds maar soms ook overlast bezorgt. Ook de watervogels aan de kant en in de uiterwaarden komen aan bod. Wandel mee en zie Grave letterlijk en figuurlijk vanuit een ander oogpunt! Over IVN!

Wanroijs gedoe dinsdag 16 juli!

Een leuk dagje uit voor het héle gezin aankomende dinsdag!
De leden van stichting VoHaCo zetten de komende dagen nog de laatste puntjes op de "i" en gaan er weer helemaal voor! Wat zij bedacht hebben?
Allereerst een grote braderie, met daarnaast een speciale kinderspeelgoedmarkt. Dus voor een prikkie is er van alles te koop; voor ieder wat wils.
Voor het vermaak op het terrein, maar vooral de tent en het terras op het horecaplein zijn er 2 podia met muziek en entertainment.

Wanroijs gedoe! Daar ga je toch echt wel naar toe?! Meer over Vohaco!

Houd onze agenda in de gaten!

Nu het zomer is schieten de feesten en festivals als paddenstoelen uit de grond! Wil je niets missen en van alles op de hoogte blijven dan lees je aandachtig onze agenda en mis je niets.
Je zal Daags na de tour vergeten?! Of het blarenbal of de Westerbeekse Oogstdag? In de agenda van het Land van Cuijk mis je niets! En wil jij iets toevoegen dan kan dat ook!
Uiteraard is de agenda ook op je mobiel heel overzichtelijk! Agenda op je mobiel!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.