Nieuwsbrief woensdag 24 juli 2013

Mobiele agenda: omdat je niets wilt missen!

Omdat jij, waarschijnlijk net als wij, niets wilt missen van alle leuke evenementen die ons Land van Cuijk kent is er een mobiele agenda ontwikkelt. Hier kun jij overzichtelijk in één oogopslag precies zien waar je moet zijn en hoe laat! En natuurlijk ben je ook vrij om jouw evenement toe te voegen. Want ook dat is gebruiksvriendelijk!
Bezoek de mobiele agenda!

Muziekpark 10 & 11 augustus!

Muziekpark is wederom hét tweedaags festival in Boxmeer in het Weijerpark. Zaterdag Feestje Aan De Gracht met de beste house en techno van dit moment. Dit jaar met o.a. knallers als Miss Melera, Nuno Dos Santos en Pitto. Op de zondag Volt Rocks Out met de beste eenmalige tributes aan classics door lokale superbands. Dit jaar met o.a. odes aan David Bowie, Editors en Anouk. Muziekpark won dit jaar nog de Dr. PeelenCultuurprijs 2013. Alle ins en outs vind je op de website waar ook de (online) kaartverkoop voor Feestje aan de Gracht is begonnen!
De line-up!

Spectaculaire westernshows op de Bergen in Wanroy

Bij de Bergen in Wanroy kun je heerlijk zwemmen en naar hartelust spelen zowel buiten als binnen!
Met grote regelmaat organiseren zij er de leukste evenementen zoals dit weekend van vrijdag 26 tot en met 28 juli Westernshows! Het westernrijden komt oorspronkelijk uit Amerika. Inmiddels is de populariteit van het western rijden groeiende en dit blijkt ook wel uit de druk bezochte wedstrijden, de vele recreatieruiters, de vele ranches waar lessen kunnen worden gevolgd, de western stores, de boeken en video's over western rijden.

Bezoek een van de spectaculaire shows gratis entree!
Bekijk de agenda!

SLOKOP FESTIVAL 2013

Op het terrein voor cafe Buitenlust in het centrum van Landhorst wordt wederom het Slokop Festival georganiseerd op de laatste zaterdag van juli.

Het festival wordt op 27 Juli omstreeks 17.00 uur geopend door SO WHAT ! een jonge rockband uit de omgeving van Sint Anthonis. Vervolgens kun je gaan genieten van rockhelden als Bulldog LT, Johnny Clark & The Outlaws en Bob Wayne!

Daarna is er nog een afterparty in Cafe Buitenlust met de Fabulous Acoustic Rock Tribute . De F.A.R.T. is een akoestische rockband uit Nederweert.Kortom; tot dan!
Meer weten!

Fotowedstrijd Ontdek Mill!

Wie deze zomerperiode in gemeente Mill en Sint Hubert op pad gaat wordt door Ontdek Mill uitgedaagd om een camera mee te nemen en bijzondere plekjes in beeld te brengen.

Het toeristisch en recreatief platform Ontdekmill.nl wilt u laten zien dat de vier kernen van de gemeente plekken zijn om trots op te zijn. Een plek waar het heerlijk wonen, werken en verblijven is. En hoe kunnen we dit beter delen, dan fotos te nemen en te delen?

Stuur uw foto's voor 1 september a.s. naar info@ontdekmill.nl. Graag met vermelding wie de fotograaf is en waar de foto is genomen. in september worden de tien mooiste inzendingen beloond met een unieke set ansichtkaarten en eeuwige en wereldwijde roem! Ontdek Mill

Boxmeer got talent

Boxmeer werkt aan een nieuwe Gemeente Kalender. Aangezien deze gemeente barst van het talent willen zij iedereen oproepen een talentvolle foto te sturen. De repetitie van die geweldige band, de salto van je dochter, de kookkunsten van je moeder, daar waar jij trots op bent! Dus pak je camera en schieten maar!

Graag inleveren voor 1 september! Hoe en Wat?!

Fotowedstrijd Centrum Boxmeer!

Als beginnend fotograaf of als ervaren rot in het vak, je kunt je lol op wat betreft fotowedstrijden. Ook het Centrum Boxmeer roept winkelfanaten en creatievelingen op hun blik op het centrum letterlijk en figuurlijk vast te leggen!
Jouw foto wordt op groot Canvasdoek afgedrukt en wordt onder andere de profielfoto van de facebookpagina van Centrum Boxmeer. Wij als Land van Cuijk zijn van mening dat iedereen eens door zijn lens zou moeten kijken naar onze prachtige regio. Want dan zie je; het is hier echt de moeite waard én de mooiste momenten zitten meestal gevangen in de kleinste dingen! De regeltjes!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.