Woensdag 7 augustus 2013

Muziekpark is ready to party!

Nog drie nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover! Muziekpark 2013 barst uit haar voegen op zaterdag 10 augustus met Feestje aan de Gracht! Laat je verleiden door de intimiteit van dit sympathieke compacte dancefestival met o.a. de klanken van Miss Melera en Nuno Dos Santos. In een heerlijke sfeer dansen tot in de vroege uurtjes.
Koop hier snel je kaarten!

Nog één nachtje langer slapen en we komen in een minstens zo heerlijke sfeer terecht op zondag want dan is Muziekpark ready om te rocken! Maar liefst 9 bands staan klaar om jou muzikaal te verwennen en dé ultieme classics te eren met hun tributes aan o.a. David Bowie en Anouk. We see you this saturday & sunday op het geheel in Indiana Jones-sferen omgetoverde Weijerpark... Bekijk het complete programma!

Copa Del Agatha

Aankomend weekend kunnen voetballers en voetballiefhebbers hun hart weer ophalen tijdens Copa Del Agatha!
Het toernooi waar spelers uit alle delen van de wereld bij elkaar komen! Wist u al dat de entree voor de Copa del Agatha voor de jeugd tot en met 12 jaar helemaal gratis is? En dat jeugdigen tussen 13 en 17 jaar en 65-plussers het toernooi met korting kunnen bezoeken? En dat ook het parkeren gratis is en een pilsje slechts 1,75 euro kost? U leest het al, voor de kosten hoeft u een bezoek aan de Copa del Agatha op zaterdag 10 en zondag 11 augustus dus niet te laten! Meer Copa Del Agatha sfeer proeven!

Schaartven; warm bad voor investeerders

Het recreatiegebied Schaartven is een heerlijk gebied om lekker te zwemmen en relaxen. Maar wist je dat er op dit 21 hectare tellende recreatiegebied met maar liefst 7 hectare zwemwater een uitgebreid, vastgesteld bestemmingsplan ligt?


De volgende voorzieningen zijn hierin mogelijk:
“ - Hotel ter grootte van 4.500 m2.
“ - Thermaalbad met een grootte van 800 m2.
“ - Saunalandschap met 800 m2 aan gebouwen.
“ - Natuurkamperen met 50 plaatsen.

En zo groeit Overloon tot een toeristische trekpleister van formaat met attracties als het Oorlogsmuseum en Zoo Parc die jaarlijks tussen de 350.000 en 400.000 bezoekers trekken.
Interesse om te investeren? Op grond van het bestemmingsplan zijn ook andere invullingen denkbaar. Neem gerust eens contact op! Hier wil ik meer van weten!

Kermis Langenboom

Wie denkt dat Langenboom een klein dorp is heeft het goed mis! Oke, het heeft maar rond de 2300 inwoners maar feesten kunnen ze als geen ander! Kermis is in Langenboom nog ouderwets gezellig en daar wordt dan ook niet op bespaard. Van zaterdag tot en met dinsdag topbands: 30 euro live, Jetset, Tilt en Random knallen het dak er af! We zien je daar! Waar is dat feestje?

Joekelay in Vierlingsbeek

Kermisfanaten kunnen hun lol op tijdens deze heerlijke zomerdagen want ook in Vierlingsbeek is het zwieren en zwaaien! Wie ook nog wil genieten van top live muziek gaat zondag 11 augustus naar Concordia. Want daar staat weer een mooi optreden gepland van Joekelay!
Komen jullie ook allemaal? More Joekelay!

Ricottos Rondo Russo in muziektuin

Ricciotti goes Russisch!
Nederland en Rusland vieren dit jaar een gezamenlijk feestje. Niet vanwege een verjaardag of een jubileum, nee: zomaar. Het Ricciotti ensemble is dol op spontane partijtjes en doet zichzelf cadeau aan beide landen. Niet alleen aan hoogwaardigheidsbekleders, maar juist aan iedereen: mensen op de markt, in het ziekenhuis en in de gevangenis. Tijdens Ricciotti's Rondo Russo speelt het orkest zo'n zestig keer in vijftien dagen. Van 11 tot en met 17 augustus spelen ze in Nederland en op 25 augustus komen ze terug uit Rusland en vertellen daar wat ze allemaal hebben meegemaakt. Mee op reis gaat Elnara Shafigullina, een jonge roemruchte Russische sopraan en accordeoniste. Dat wil je niet missen! En dat hoeft ook niet want aankomende 11 augustus zijn zij te aanschouwen in het muziektuin in Sint Anthonis! Dat wil ik meemaken!

Veteranen Cross Cuijk

Dol op het geluid van ronkende motoren, de geur van benzine en zand in je haar? Kom dan aankomend weekend van 9 tot en met 11 augustus naar Cuijk. Daar crossen de veteranen namelijk voor de veertigste maal de Veteranen Cross Cuijk! En veteranen betekent allerminst dat ze minder gas geven! We zien je daar! Crossen!

Muziek, luchtballonnen, water en meer!

En dacht je dat er dit weekend veel te doen is? Ook aankomende week staat onze agenda weer boordevol met de leukste uitgaantips! Heb je onze mobiele agenda al ontdekt www.lvcmobiel.nl/#overzicht
Dan kun je in één oogopslag alles zien! Geniet ze dit weekend en kies je activiteiten alvast uit voor volgende week; nog meer kermis, luchtballonfestival, waterfestijn, kinderbraderie, muziek in het mais, poppenkast en nog veel meer!
See you in 't Land van Cuijk!! Waar gaan we heen?!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.