Nieuwsbrief woensdag 21 augustus 2013

Roepaen Reggae Festival

Dat reggae naast een té gekke muziekstijl ook écht in je hart zit blijkt wel uit de enorme hulp die de organisatie van dit festival spontaan aangeboden kreeg in Nederland en ver buiten de grenzen. Posters plakken, flyers uitdelen en samen gehoor geven aan de eerste editie van dit festival.
Het belooft daarom een ongekend gezellig feest te worden. En zaterdag 24 augustus is het zover: Roepaen Reggae Festival 2013 zal dan voor het eerst haar poorten openen.

Met klinkende namen als onder andere Jahcoustix, Ziggi Recado, DJ Spitfire (Winnaar DJ-Contest!)
Black Star Sound, Brainpower, Leah Rosier, Smiley, Postmen en Herbalize it is dit een feest met ultieme relaxte klanken. Een festival wat je moet zien, horen én voelen! Just Love Reggae!

Cuijk: Cultuur aan de Maas

Op zondag 25 augustus 2013 organiseert de stichting Cultureel Hart Cuijk haar tiende Culturele Dag. Concerten, live - optredens, wagenspelen, toneel en straattheater maken het festival bijna tot een complete Uitmarkt. De Culturele Instellingen gelegen in het centrum van Cuijk zullen zich weer presenteren. Er komen weer diverse optredens van dansgroepen, koren, orkesten en andere toneel en muziekgezelschappen. Als een lint tussen al deze activiteiten bieden kraamhouders van boeken en kunstwerken hun waar aan. Jubileum Cultuur aan de Maas

Opening Devil's Wreck

Op zondag 25 augustus is om 13.00 uur de officiële opening van Devil's Wreck in Mill. Een uniek object voor zuidoost Nederland, zo niet voor heel Nederland. Devils Wreck is een kunstmatig gebouwd wrak waarop getraind c.q. geoefend kan worden voor diverse breveteringen waarbij er gedoken wordt met een plafond, dan wel in een afgesloten ruimte. Duik mee in het diepe

Weekend lang; Sint Hubert op zijn best!

Het laatste weekend van augustus is het voor de 28e keer St. Hubert op zijn Best. Het begint op vrijdagavond met de band: Riverside. Zaterdag rommelmarkt en DJ avond met als topper: DJ Paul Elstak. Op zondag is de traditionele braderie met vele attracties en de Sterrenshow on Tour Roadshow. Ook Piet Paulusma zal aanwezig zijn om verslag te doen van het weer.

Over het hele parcours natuurlijk een kleurrijk lint van marktkramen waar meer dan 100 standhouders hun waren aanbieden. Voor ieder wat wils. Dus zorg dat je er bij bent en deze 28e editie! Yes, waar haal ik de tickets!

Boergondische culinaire markt bij de Boergondische Tuijn

Op zondag 25 augustus van 11 uur tot 17.00 uur wordt er een 'boergondische' culinaire markt met workshops kruidenolie en -azijn maken gehouden en een presentatie van Dwars dur dn Hofarrangementen bij de Boergondische Tuijn in Sint Anthonis.

Genieten in deze Boergondische Tuijn van de Brabantse gastvrijheid, culinaire verwennerijen en gemoedelijkheid. Meer dan tuin alleen ...

Jukebox Boys Concert

Op vrijdag 30 augustus vindt er in de tuin van Guesthouse de Heide in Oeffelt een prachtig concert plaats van de Jukebox Boys dat zal starten om 20.00 uur. Deze mannen komen, zien en overwinnen. De a cappella act van de vier heren is zowat de snelste, vlotste en muzikaalste die u kunt bedenken. Met hun blote stembanden en 2 knipvingers in de hand, is deze act anders dan u gewend bent. Geniet van de virtuoze harmonieën en de muzikale onzin die de boys uit hun vocale mouwen schudden. Genieten en genieten!

Zin in wat sportiefs?

Zin om dit weekend eens sportief uit de hoek te komen? Dat kan met De Bekse Bruggenloop! Of je maakt een gerichte keuze met het Open Schietconcours in Groeningen! Maar vergeet ook zeker niet het gezellige tweedaagse beachevent in Sint Agatha.
Dus ook voor sportieve uitspattingen moet je in het Land van Cuijk zijn! Beachvolleybal!

Vakantie voorbij maar genoeg te doen!

De schoolvakantie is dan wel voorbij, maar dat betekent allerminst dat er onze agenda leeg is. Integendeel; dit weekend barst uit haar voegen met allerlei leuke festivals, optredens, cultuur, sportiviteiten, maar bijvoorbeeld ook het terrassenfeest in Oeffelt of de rommelmarkt in Boxmeer. Dit weekend heb je werkelijk geen enkele reden om niet in het Land van Cuijk door te brengen! Check het hier!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.