Nieuwsbrief woensdag 28 augustus 2013

Ventoreous Dance Sensation.

"TEAM TIM" komt weer in actie voor Ventoux3 maar nu op een wel heel leuke manier!

Een avond voor jong en oud. Voor alle betrokkenen maar ook gewoon voor iedereen die een avond lekker wil feesten. Het begint voor de liefhebber met een groot exclusief diner inclusief drankjes voor 100 per persoon!
(aanmelden via mandersmila@hotmail.com)

Om 20.30 uur begint de avond met een veiling met interessante, kleine en grote, goedkope en dure kavels. Voor elk wat wils met onder andere mooie kunstwerken van gerenommeerde professionele kunstenaars, een kavel geschonken door STOPhersentumoren-ambassadrice Anky van Grunsven, leuke producten gedoneerd door plaatselijke ondernemers, maar ook een avondje oberen bij mensen thuis door voetballers of hockyers, autowassen, babysitten en nog veel meer!

Meteen na de veiling volgt een spetterend feest met onder andere dj Fajah Lourens.
Voorverkoop kaarten a € 10,- bij Riche, De Bock, Primera. Aan de zaal € 12.50.
Meer Ventoux!

Zaterdag Start Hellumstocht

Zaterdag begint de start van de Hellumstocht! Deze wandel-prestatietocht van 250 kilometer dwars door Nederland, is ontstaan uit een 'to-do' lijstje van Helma (Hellum) Verhoeven. Een emotioneel verhaal van een spontane, levenslustige vrouw die al haar hele leven lijdt aan Epilepsie en de ongeneeslijke ziekte EDS en het Marfan Syndroom.

De tocht start dus aankomende zaterdag op 31 augustus 2013 en finisht op 11 september in Den Haag, alwaar een petitie aan de minister zal worden overhandigd door Helma.

Meelopen kan en wordt zeer gewaardeerd. U hoeft niet alle dagen te lopen, een deel of een dag kan ook! Bijvoorbeeld op dag 1:
De wandeling Cuijk naar Oss is 31,3 kilometer lang en gaat voor 40% over onverharde wegen en bospaden. Je komt ook door prachtige natuurgebieden, via klaphekjes, waar vee rond loopt. Onderweg zie je regelmatig bankjes voor een rustpauze.
Vertrekpunt is Kerkplein van de Martinuskerk in Cuijk om 10.30 uur

"Het doel is om geld op te halen voor de stichting BultersMekke. Dat is de hulphondenstichting die mij geholpen heeft om Banios op te leiden tot hulphond. Er zijn steeds meer mensen met een beperking die geen hulphond vergoed krijgen door de bezuinigingen van de zorgverzekeraars. Met de donatie kan weer iemand een hulphond opgeleid krijgen door de stichting."
Meer over dit bijzondere verhaal!

9e Internationale Kunstdorp Sint Anthonis

Op zondag 1 september is het weer zover. Sint Anthonis bruist opnieuw, voor de negende keer, van kunst en muziek.

De Internationale Kunstmanifestatie van Sint Anthonis wordt op de Brink in het centrum van Sint Anthonis gehouden maar ook op de pleinen en het grasveld daar omheen kunt u gratis genieten van het nieuwste werk van meer dan 60 kunstenaars.

Brink: verzamelplaats kunst en ontmoetingsplaats kunstliefhebbers
De Brink is op die dag weer een verzamelplaats voor kunst uit binnen- en buitenland. Professionele kunst in witte tenten waarin kunstenaars kunstwerken presenteren. Met nadruk presenteren want het gaat hier niet om een kunstmarkt!
Kom, kijk en klets met de kunstenaars! Meer kunst!

Box on the Beach

Dit weekend heeft Boxmeer dankzij de Douairiere maar liefst drie dagen een heus strand op het Raadhuisplein!

Vrijdag 30 augustus -- Beachvoetbal & -party
Zaterdag 31 augustus -- Beachvolleybal & Dj's on the Beach
Zondag 1 september -- Beachvolley open toernooi

Het Beachvoetbaltoernooi wordt gespeeld in teams van 4. De wedstrijden duren 10 minuten. Inschrijfgeld bedraagt €15,- per team. Het sportieve gedeelte wordt leuk aangekleed en omlijst met muziek en afgesloten met een (gratis toegankelijke) Beachparty voor iedereen!

De laatste dag van Box on the Beach wordt er een familie/vrienden/bedrijven Beachvolley-toernooi gespeeld. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven in teams van minimaal 4 spelers. Kosten hiervoor bedragen €10,- per team.
Wow, meer weten!

Echt ouderwetse rommelmarkt in Wilbertoord

Aankomende zaterdag is het om 18.00 weer Rommelmarkt bij CV De Klotstekers.
Op zaterdag 31 augustus houdt CV de Klotstekers weer hun jaarlijks terugkerende rommelmarkt.

Deze vindt plaats van 18.00 tot 21.00 uur in en rond het Gemeenschapshuis de Wilg in Wilbertoord.

Een écht ouderwets gezellige rommelmarkt, die zijn naam eer doet omdat u hier nog heerlijk kunt rommelen in een grote 10 cent hoek en nog vele andere mooie spullen kunt vinden. Vanaf 18.30 uur begint er een veiling met opbod en vinden meerdere loterijen plaats. Voor slechts € 1,50 entree per persoon en tevens een lot voor de loterij. Kinderen tot 14 jaar hebben bovendien gratis toegang maar kunnen wel mee doen met de loterij! Lekker rommelen!

Het Overloons Toneel: De Geschiedenis van de familie Avenier

Aankomende zaterdag heerlijk genieten In Openluchttheater Overloon

Het verhaal gaat over de familie Avenier.
"Janus heeft iedereen inclusief Mohammed, zijn eerste buitenlandse werknemer, bij elkaar geroepen om een belangrijke mededeling te doen. Janus en Toos hebben geïnvesteerd in een melkpoederfabriek in Oeganda en zien de dollartekens al. Ze willen graag dat de gehele familie hiervan meeprofiteert en daar zijn zij het natuurlijk helemaal mee eens. Maar helaas, je voelt het al aankomen, de investering heeft iets anders uitgepakt dan van te voren verwacht. Alle bedrijven in Oeganda worden genationaliseerd en Janus en Toos zijn grote delen van hun geïnvesteerde geld kwijt. Hoe loopt dit af?

Geniet van dit theater van Maria Goos. Een burgerlijk stuk over familierelaties, niet ingeloste verwachtingen en egoïsme. Een avondje genieten van de leukste middenstandsfamilie in het Brabant van de twintigste eeuw!

Entree: € 7,50 Meer weten?

Zon aanbidden!

Dit weekend staat weer boordevol leuke activiteiten! Naast bovengenoemde is het nog Koopzondag in de gezellige stad Grave, is er nog een carbootsale in Cuijk, kofferbvakverkoop in Langeboom en nog veel meer.
Kortom een heerlijk weekend vol snuffelmogelijkheden maar een beetje zon zal daarbij wel welkom zijn!
Dus doen jullie even mee? Zonnedans, zonnegroet, zing een lied? Hoe dan ook; aanbid deze warmtebron nu het nog kan! En geniet van een wederom prachtig weekend in onze schitterende Land van Cuijk! Onze agenda!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.