Nieuwsbrief woensdag 4 september 2013

Bedrijvig Land van Cuijk & Noord Limburg is dé regionale businessbeurs.

Op woensdag 18 en donderdag 19 september 2013 is het Ebben Inspyrium de 'place to be' voor bedrijven, onderwijsinstellingen, overheden en andere organisaties. Nieuwe samenwerkingsvormen bieden de regio volop mogelijkheden. Verschillende themapleinen bijvoorbeeld op gebied van financien, techniek, overheid, automotive en gezondheid, gecombineerd met inspirerende seminars en een (h)eerlijk horecaplein dragen bij aan een uniek tweedaags evenement in een groene, duurzame omgeving. Regiobeurs

Wilbertoord pakt uut!

Aankomende zaterdag 7 en zondag 8 september is het weer zover! Het regionaal festival Wilbertoord pakt uut; hét uitje voor het hele gezin met een grote variatie aan activiteiten. Zo kent dit spektakel weer een prestigieuze allround oldtimershow met veiling, een uitgebreid showprogramma, zwarte cross demonstraties, kinder- en kermisattracties, gezellige terrassen met live muziek, diverse shows en entertainment, kunst- straattheater en diverse handelsbeurzen waaronder: De Mega Kofferbakverkoop (Carbootsale / Rommelmarkt), Hobbymarkt en de regiofair Land van Cuijk.
Geen enkele reden om Wilbertoord dit weekend voorbij te rijden! Ik wil niets missen!

Regiofair Land van Cuijk

Nieuw dit jaar bij Wilbertoord pakt Uut wordt de regiofair Land van Cuijk. Hier kunt u als bezoeker het beste uit de regio beleven en ontdekken op het gebied van werk, wonen en recreatie. Tevens wordt er dit jaar samen met enkele lokale bands gewerkt aan de voorbereidingen van een allround live muziek programma, gepresenteerd vanaf een speciale festival 'show truck'. Op zoek naar avontuur? Boek dan één van de arrangementen zoals bijvoorbeeld: Peeltrail 4wheeldrives, Zwanenberg Heliservices en meer....

Kom ook naar dit spektakel en kom en laat u verrassen! Bijzondere ontmoetingen ...

Kuukse Kermis Knalt!

Van vrijdag 6 tot en met dinsdag 10 september staan er weer diverse attracties opgesteld door het gezellige centrum van Cuijk en op de Maaskade.
Op de Markt staan onder andere de attracties; New York, de Polyp, de Rups, Cocoon rupsbaan, kansspelattracties en snoep-, gebak- en viskramen. In de Grotestraat vind je bijvoorbeeld de Mini scooter, Lijntrek, en Wipp .In de Maasstraat staat de traditionele draaimolen, een oliebollenkraam, een schiettent en de Trampoline. Op de Maaskade ten slotte staan opgesteld Crash Test van Hendriks Hinzen, Booster, Skytrip, Breakdance en een kinderachtbaan. Ook hier divers klein vermaak.

De kermis wordt op vrijdagavond 6 september om 18.00 uur officieel geopend door een vertegenwoordiging van het college van burgemeester en wethouders. Tussen 18.00 uur en 18.15 uur is de toegang gratis. Zaterdagavond 7 september kunt u genieten van een spectaculaire vuurwerkshow. Deze vuurwerkshow begint om 22.30 uur op de Maaskade aan de zijde van de Deken van de Ackerhof. Op zondag 8 september en dinsdag 10 september (familiedag) is clown Desalles aanwezig op diverse locaties. Op naar Cuijk!

Natuur en vlechtfestival in Vierlingsbeek

Bijzonder festival boordevol rijkdommen uit de natuur. Kom en beleef mee!

Kom op zaterdag 7 en zondag 8 september naar Vivara in Vierlingsbeek en beleef de natuur! In de inspirerende beleeftuin van 2,5 hectare groot vindt u o.a. diverse vijvers, een vlindervallei, waterval, vleermuizengrot, een vogelkijkhut en een dassenburcht. En uiteraard veel wilgenteenvlechtwerk!

Tijdens het festival:
• Demonstratie wilgenteenvlechten
• Workshop eendenmanden vlechten
• Streekmarkt
• Kinderprogramma
• Gratis tuinadvies
Het bezoekerscentrum en de winkel zijn tijdens deze dagen geopend. De entree is gratis. Meer Vivara!

Groene agenda

Deze week is het optimaal genieten van onze mooie natuur. Bij het inspirerende Inspyrium van Ebben, de regiofair waar onze nieuwe Land van Cuijk vlag wordt gepresenteerd, het natuur- en vlechtfestival, tijdens de Kunstkolk waar op 9 locaties in de gemeente Boxmeer leden van de Kunstkolk en 7 gastexpospanten wederom hun deuren openen maar ook genieten van bijvoorbeeld de Bruidbeurs bij het prachtige Landgoed de Tongelaer.
Er is de aankomende tijd volop te zien en beleven in 't Land van Cuijk! We zien elkaar graag op de regiobeurs en de bedrijvenbeurs! Onze agenda

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.