Nieuwsbrief woensdag 18 september 2013
Misschien nodigt het niet direct uit wanneer de regen tegen het raam tikt om de buitenlucht in te gaan. Maar...Wel doen! Want er staan deze week diverse leuke evenementen gepland, maar daarvoor moet je wel de deur uit! Dus trek aan die dans of wandelschoenen, die stropdas of de regenjas en ga genieten.
Waar? In het Land van Cuijk, natuurlijk!
Bijzondere ontmoetingen ...


Bedrijvig; dé regionale beurs is van start!

Vandaag, woensdag 18 september, is de Bedrijvigbeurs van start gegaan. Naast de velen bijzondere stands zijn er ook diverse interessante lezingen zoals; De kennissessie van de ondernemer, een seminar over duurzame mobiliteit, Clustering; het businessmodel van de toekomst, 7trends van de Rabobank en de Gelderlander gaat op zoek naar de beste standprijs! Natuurlijk bent u als ondernemer ook welkom in de Autostraat tijdens de bitterballenborrel waar de ondernemers van de regio bij elkaar komen.

De beurs zal vandaag om 14.00 uur beginnen en zal tot 22.00 uur doorgaan.
Verhinderd vandaag? Niet getreurd!
Morgen is er weer een dag van wederom 14.00 uur tot 22.00 uur is de beurs geopend voor geïnteresseerden. Vergeet je ook niet aan te melden op Linkedin om zo een heerlijk diner te winnen!
Hier moet ik heen!

Musical Boxmeer herleeft

"Boxmeer (her)leeft"
Dit weekend staat de musical Boxmeer Herleeft op het menu! Stichting JAPProducties organiseert wederom dit grootse theaterevenement in het weiland voor het kasteel van de Zusters van Julie Postel. Het wordt een MUSICAL over de historie van Boxmeer. Diverse gebeurtenissen uit het verleden van Boxmeer zullen, verpakt in een verzonnen verhaal, op het podium gebracht worden. Uiteraard zullen zang, dans en technische hoogstandjes niet ontbreken. De muzikale ondersteuning bij de liedjes, die speciaal voor deze musical geschreven en gecomponeerd zijn, zal verzorgd worden door een live orkest.
Dit openluchtproject zal opgevoerd worden door Boxmerenaren en het is bedoeld voor jong en oud. Meer musical!

Jazznjazz presenteert: Five Elements

JazznJazz presenteert FIVE ELEMENTS op zondag 22 september staat het tweede optreden van het JazznJazz initiatief voor u paraat. Met trots presenteert JazznJazz het optreden van jazzband de FIVE ELEMENTS. Dit kwintet speelt nummers van gerenommeerde jazzartiesten als Miles Davis, Lee Morgen, Charlie Parker en Horace Silver. Daarnaast spelen zij ook nummers uit hun eigen repertoire. Door hun selectie van bekende nummers en eigen werk zijn zij in staat een fabuleuze sfeer te creëren. Dit in samenhang met de karakteristieke locatie de Kansas te Cuijk, is het een 'must' om een bezoekje te plegen.

Zondag 22 september om 17.00. Zaal open vanaf 15.30. Cafe de Kansas te Cuijk. More Jazz ...

Gekkenhuis bij Roest!

Sinds een aantal weken kan men weer op stap in Roest. Elke zaterdag zijn ze geopend vanaf 21.00 en één vrijdag in de maand is het écht een gekkenhuis. Dit keer aanstaande vrijdag 20 september Madhouse met DJ Jean, MC Maron Hill & DJ Chris Odd.
Kom ook mee dansen tot je er bij neer valt en ga uit je dak op de beste platen van de 90's!

Check onderstaand filmpje op de site van Roest om alvast in de stemming te komen. Dat is het leuke van een digitale nieuwsbrief. Volume open en dansen maar! Check it out!

Wandelen op de Molenheide

Heerlijke nazomerwandeling op de molenheide.
Start zondagmiddag 22 september om 14.00 uur vanaf de bosrand nabij de ingang van camping van Rossum's Troost te Sint Hubert/Mill.

Het natuurgebied Molenheide is 280 ha groot en eigendom van Natuurmonumenten. Voorheen was het gebied eigendom van de gemeente en lag er midden in het bos een grote proefboerderij voor mestkuikens (Canteclaer).

Tijdens onze wandeling zullen we veel verschillende bomen zien en zullen we jullie laten zien hoe je ze kunt herkennen en waarin ze van elkaar verschillen. Vooral nu de herfst zijn intrede gaat doen is het een prachtig gezicht hoe de diverse verschillende bomen zich klaarmaken voor de aankomende winter. En natuurlijk veel aandacht aan alle andere herfstverschijnselen die we op ons pad tegenkomen, zoals paddenstoelen.

Dus trek je wandelschoenen aan en loop gezellig mee! Meer over de wandeling!

Agenda doorspitten!

Wij hebben al wat evenementen voor je uitgelicht maar er is nog meer te doen in het Land van Cuijk! Wat te denken van de kermis in Beers of een imposante beeldentuin bezoeken?
Je hoeft nu nog niet te beslissen en met een beetje geluk kun je diverse activiteiten in één weekend mixen.

Veel plezier en wellicht tot op de beurs! Zie hier!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.