Nieuwsbrief woensdag 2 oktober 2013

Filmdrama; misdaad tussen boeren en gangsters!

In Cultureel Centrum Myllesweerd vindt het Filmhuis plaats, waar films worden vertoond die meestal niet in de grote bioscopen draaien. Deze bijzondere films zijn speciaal voor de bezoeker geselecteerd. Iedere eerste vrijdagmiddag van de maand vindt de Matineebios plaats. Met deze keer: Rundskop!

Rundskop is een Belgisch misdaaddrama, dat zich afspeelt tussen boeren en gangsters. De moord op een federale politieagent en een onverwachte confrontatie met een mysterieus geheim uit het verleden, zetten een reeks gebeurtenissen in gang met verregaande gevolgen.
Rundskop begint op vrijdag 4 oktober om 14.00 u. en kost €4, inclusief een kopje koffie of thee. Meer over Myllesweerd!

Beleef het op de Lifestyle Beurs

Aankomend weekend is er een gezellige gratis toegankelijke familiebeurs opgezet waar je alles kunt vinden op het gebied van wonen, recreatie, tuinen, bouw, sport, uitgaan, interieur, auto's, (race)fietsen, sieraden en beauty. Het hele gezin kan er lekker rondsnuffelen, workshops volgen, genieten op het horecaplein en er zijn diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd! Beursorganisator Siebert colors@home en ondernemers uit de regio Vierlingsbeek-Overloon zijn er in geslaagd om een mooie mix van samenwerkende bedrijven te presenteren op de beurs. Deze samenwerking heeft er toe geleid dat we over een volwaardige beurs mogen spreken met de gemoedelijkheid van Vierlingsbeekse en Overloonse ondernemers die u graag verwelkomen op 5 of 6 oktober.
Geen enkele reden om niet te komen dus! De deelnemende bedrijven

Swingend Gospelconcert in Cuijk

Aankomende zondag vanaf 14.30 uur zal er in de Martinuskerk in Cuijk een gratis toegankelijk gospelconcert plaatsvinden.
Zanggroep Creation en New Orleans Jazz Band Los Pompadores verzorgen samen onder muzikale leiding van Paul Grevelt een spetterend gospelconcert rond het Zonnelied van Franciscus.
De zanggroep bestaat uit zo'n 20 leden en is voor deze gelegenheid aangevuld met projectleden. Creation is één van de vaste koren uit de Heilige Martinus-parochie in Cuijk en St Agatha.
Streetjazzband Los Pompadores bestaat uit 6 mannen die op bas, cornet, drums, banjo, klarinet en trombone veelvuldig muzikaal op straat te vinden zijn.
Het belooft een swingend spektakel te worden. U bent van harte welkom! Streetjazzband Los Pompadores

Maasvallei regionale bouw en woonbeurs

Een unieke, regionale woon- en bouwbeurs: de Maasvalleiwonen beurs, op zaterdag 5 & zondag 6 oktober in het Inspyrium in Cuijk. Ruim vijftig bedrijven uit de noordelijke Maasvallei & Land van Cuijk presenteren zich tijdens deze unieke, tweedaagse bouw- en woonbeurs, bedoeld voor iedereen met interesse in (ver)bouwen en (ver)huizen.
Op de Maasvalleiwonenbeurs treft u alles op het gebied van bouwen, verbouwen, wonen en verhuizen. Een interactieve beurs boordevol ideeën, inspiratie, demonstraties, workshops en lezingen. Een unieke mogelijkheid om kennis te maken met bedrijven die uw woondroom kunnen realiseren. Bovendien hebben veel deelnemers aantrekkelijke acties of aanbiedingen, laat Stichting Technopromo kinderen kennis maken met techniek en is er deskundige kinderopvang. Print uw gratis ticket uit!

Winterbeurs voor kinderkleding

Op zondag 6 oktober organiseert Peutercentrum KokoPlus 't Mölleke te Boxmeer weer een 2e hands kinderwinterkleding- en speelgoedbeurs van 10.00 tot 11.30 uur op locatie 't Bolwerk op de stationsweg 42a te Boxmeer. De prijs van de spullen wordt door de ouders van de oudercommissie bepaald, wij prijzen en sorteren alles. De opbrengst van de beurs is voor 50% voor het peutercentrum. Hiermee kunnen voor de peuters extra dingen worden aangeschaft. De ander 50% gaat naar de inbrenger van de kleding/speelgoed. Er bestaat ook een mogelijkheid om de spullen te schenken aan een goed doel dat door de oudercommissie is gekozen. Meer over de beurs!

Agendapunten om te beleven!

Dit weekend is er weer volop te beleven! Want naast de gezellige beursactiviteiten is er ook nog kermis in Landhorst en kermis in Oeffelt, muziek, dans & tapas in Wanroy, een kapellenfestival bij Riche in Boxmeer, koopzondag in Grave en meer..
Het is oktober en de dagen worden dan misschien wel korter maar daar merken we mooi nog niets van!
Dus alvast een fijn weekend en je beleeft het in het Land van Cuijk! Agenda bekijken

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.