Nieuwsbrief woensdag 6 november 2013

Giovanca + afterparty bij Roepaen te Ottersum

Aankomende vrijdag 8 november om 20:30 begint de Satellite Love liveshow van Giovanca.

Deze dame heeft een warm, soulful, authentieke sound, geïnspireerd door the Golden era of Soul & jazz, the seventies & early eighties. De combinatie van die tijdsgeest, de muziek die haar vader draaide en Giovanca's muzikale roots zijn meer dan ooit hoorbaar op dit nieuwe langverwachte derde album.
Kom lekker luisteren en genieten!

Na het concert zullen twee dj's een soulvolle afterparty verzorgen! Meer Roepaen!

Tentoonstelling vogelvereniging Kle-Za-Tro

Tijdens het weekeinde van vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 november houdt vogelvereniging Kle-Za-Tro haar jaarlijkse tentoonstelling met de daaraan verbonden clubkampioenschappen. Ongeveer 350 vogels zijn deze dagen te bewonderen. Zoals grondvogels, parkieten in vele soorten en kleuren, kleurkanaries en postuurkanaries, tropische vogels, lori's en papegaaien. De tentoonstelling wordt gehouden in zaal KOMMUS, Brink 5 in Sint Anthonis. Alle openingstijden van het weekend!

Happy end met Carolien!

Op zaterdag 9 november kan men om 20.00 uur bij de Weijer heerlijk genieten van een Happy End van: Carolien Borgers.

In de derde avondvullende voorstelling van Carolien Borgers werkt ze toe naar een Happy End. Zonder massagetafel maar met een dijk van een stem, een berg aan energie en een stortvloed aan verhalen en liedjes gaat ze het onvermijdelijke einde te lijf; het einde van de dag, van de liefde, van een ruzie, het einde van de rij en van het moment.
Samen met multi-instrumentalist Chris Grem pakt ze in dit nieuwe programma muzikaal uit.
Je zou willen dat er geen eind aan komt; 'Happy End' wordt het einde!
Meer over Carolien!

Bijzondere expositie van Anke van Gorp

In het kader van "Kunst op zicht" zal op zaterdag 9 en zondag 10 november de Boxmeerse weefkunstenares Anke van Gorp recent werk exposeren in het Koningskerkje te Vierlingsbeek.

Over Anke: "Na een weefopleiding gevolgd te hebben, ben ik lid geworden van Weefkring Boxmeer.
In het begin maakte ik functionele dingen van gekochte garens, maar inmiddels ben ik overgegaan op het maken van textielobjecten.
De objecten hebben als uitgangspunt een thema, techniek of hergebruikt materiaal.
De natuur is zichtbaar in mijn kunstwerken. Heel concreet door de planten en dieren maar indirect doordat de materialen die ik gebruik rechtstreeks afkomstig zijn uit de natuur.
Op kunstmarkten verkoop ik handgeweven vilten sjaals en neem deel aan exposities. Zoals aankomend weekend, ik zie u graag dan!" Meer over de expositie!

Herfstveiling van kunst & curiosa in de Weijerzaal

Veilinghuis Boxmeer organiseert op zondag 10 november een Herfstveiling in de Weijerzaal. Hier zullen diverse items geveild worden. Van mooie antieke sieraden tot prachtige kunstobjecten. Op 8 en 9 november kunt u een kijkje nemen in het veilinghuis en op de site kunt u bekijken wat het aanbod ongeveer zal worden! Meer over het veilinghuis

Productiepresentatie Geluiden uit de Peel

Stichting Geluiden uit de Peel geeft een unieke openbare presentatie van haar eerste muzikale theaterproductie op zondag 10 november 2013 om 10:00 uur!

Lijkt het u leuk om te acteren/musiceren of om als vrijwilliger een steentje bij te dragen? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar welke productie er in 2015 in Landhorst zal worden opgevoerd?

Wij heten iedereen van harte welkom bij deze openbare presentatie.
Locatie: Landhorst, Tenniskantine "Op Dreef" Schapendreef 26 Geluiden uit de Peel

Nog even rustig genieten ..

Nog even een weekendje heerlijk rustig genieten dus; van muziek, theater, vogels, natuur en kunst. Want volgend weekend komt de Goedheiligman alweer ons inmiddels koud wordende kikkerlandje weer in! Met in ieder geval dit jaar nog vergezeld door de Zwarte Pieten dus dan is het weer gedaan met de rust en kruipen we echt met zijn allen weer richting feestdagen! Check de online agenda!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.