woensdag 27 november 2013

Koopzondagen in het Land van Cuijk

Cuijk, Grave, Sint Anthonis, Boxmeer op diverse plekken in het Land van Cuijk zijn de winkels gezellig geopend. In het ene dorp is de Sint zelf aanwezig en bij de ander barst het van de vrolijke Pieten. Maar overal zijn er mooie acties en scherpe aanbiedingen.
Dus noteer in je agenda alvast groot bij 1 december: SHOPPEN!
Want jij wil toch ook dat de lokale ondernemers kunnen blijven bestaan in plaats van de grote internetbedrijven spekken?
Juist! See you somewhere @shopping Sunday!

Gezellige beurs voor de hele familie!

Op 1 december wordt er tijdens de gezellige koopzondag in Boxmeer bij de Weijer in de aula ook een ontzettend diverse Family Fancy Fair georganiseerd! Een uniek dagje uitje voor de hele familie!
Wie je daar tegenkomt zijn bijvoorbeeld de Italiaanse delicatesse van La Nora, interieuradvies van Claessens Styling, Sportmassage Versluis, hipste kleding van Stoer en Style, Sharon's Schoonheidssalon, Bloemen van Brigitte, The HairQueen, creaties van Mooi Gemaakt, Tasse Truus, Beau ordinair, Voetbalans Chris en Campagne groente en fruit. En geloof ons; dat is nog maar een kleine greep van het overweldigende aanbod van de gezellige Family Fancy Fair! De Familiy Fancy Beurs!

Zaterdag Muziekdag in het Land van Cuijk!

Hou je van muziek dan ben je aankomende zaterdag compleet in je nopjes! Hieronder een greep uit de muzikale mogelijkheden:

Pariah bij de Piek; de regionale band die al ruim 15 jaar deze muziek live brengt in het cafécircuit.

Keps; dé wervelende en muzikale cabaretshow in Myllesweerd.

U2NL- Cold Turkey en feestband Uniek spelen in In Zalencentrum Concordia te Vierlingsbeek.

Fabulous Acoustic Rock Tribute F.A.R.T. maakt er een feestje van in Café Buitenlust Landhorst.

De Douairière danst! Met de leukste live bands en de lekkerste DJ's! Nu met Erik de Gast!

En Rusty Nuts bij café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill daar is het weer tijd voor Blues! No Music, No Party!

Bakker Boterbast is ziek!

Vanmiddag, woensdag 27 nov. is er om 14.30 uur een leuke poppenkastvoorstelling in de bieb in Mill!
O, o wat een pech. Bakker Boterbast is te ziek om pepernoten te bakken. Wie moet er nu voor zorgen dat er voldoende pepernoten zijn voor alle kinderen? En wat heeft Barendje boef hier mee te maken?
Als je wilt weten wat er allemaal gebeurt kom dan snel naar de bieb in Mill. Bep de Man speelt om 14.30 uur een poppenkastspel.
Na de voorstelling worden er nog liedjes gezongen. Om 15.15 uur wordt de middag afgesloten met een glaasje drinken en misschien toch pepernoten? Deelname is gratis. Leuke poppenkast!

Optreden: Tangled Eye

Geen zin om te winkelen? Wat dacht je van de rauwe roots van Tangled Eye bij Roepaen in Ottersum?!

Rauw en simpel met een passie voor Amerikaanse roots muziek. Tangled Eye heeft een brede smaak en een open-mind dus diverse muzikale invloeden komen voorbij. Deze zomer onder andere te zien geweest op Bluesfest Ingolstadt, Blues in Grollo en Big Rivers en in het verleden een prachtig optreden op het Roepaenfestival! Koop hier tickets voor dit concert!

Wij hebben hier alles!

Van een stevig potje rock tot wilgentenen vlechten én van een wereldberoemd Russisch koor vol kozakken tot een bijzondere vogelbeurs; alles vind je in het Land van Cuijk.
De plek van heerlijke ontmoetingen wordt ook wel eens gezegd. Zeker wanneer je eens iets onderneemt buiten je comfortzone kom je op de meest bijzondere plekken en ontmoet je de meest bijzondere mensen.

Vergeet niet dat je ons altijd op bijzondere evenementen en unieke locaties mag wijzen. Want één Land van Cuijk werkt alleen wanneer we samenwerken! Ruimte voor bijzondere ontmoetingen!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.