Nieuwsbrief woensdag 4 december 2013

Sfeervolle kerstmarkt Langeboms Buuten

Aanstaande zaterdag 7 december zal er een sfeervolle kerstmarkt plaatsvinden van 15.00 uur tot 20.00 uur. Op het terrein van De Hinde worden langs een mooi verlichte route tenten en kramen in kerstsfeer ingericht. U vindt er kerstcadeaus, lekkernijen, vogelhuisjes, beelden, poppen, kaarten, schilderijen, houtwerken, bloemstukken, kaarsen, honing, handwerken, kerstspullen en creatieve knutsels. Een levende kerststal, live muziek, een Kerstman, lekkere hapjes en drankjes vullen het geheel aan. Zo wordt de kersteditie van Langenboms Buuten een gezellige middag/avond uit voor het hele gezin. Deelnemers en meer!

Ladies Day; Chic & Shine

Aanstaande zaterdag 7 december is er van 11.00 tot 17.00 uur de mogelijkheid om al compleet in feeststemming te komen bij Gasterij Oeletons tijdens de Ladies Day Chic & Shine beurs. Hier staat een grote variatie aan deelnemers die hun uiterste best doen de bezoeker in de watten te leggen. Hier vind je bijvoorbeeld de mooiste bloemen, een goudsmid, cosmetica, botox, sieraden, lingerie, beenmode en meer!

Gratis entree en parkeren!!

De Keuken van BJ Live Muziek

Aanstaande zondag 8 december zal Bart-Jan Baartmans vanaf 15:30 uur het publiek heerlijk gaan vermaken.

Kom en laat je bij Grand Café de Douairière meevoeren op muziek zoals muziek bedoeld is. Om van te genieten van je tenen tot je kruin, BJ Baartmans neemt je als geen ander mee in zijn muzikale wereld ... BJ's Keuken

The Freeborn Brothers in Cafe Buitenlust Landhorst

De Freeborn Brothers prediken het evangelie van Trash,Country-Blues en Rock and Roll Metal. Deze Freeborn Brothers brengen de roots van de oude tijd vol energie terug om zielen te genezen. De bezetting van deze ´twee mannen´band is vrij eenvoudig: Matt - vocals, guitars ,stampfoot en tambourine Niko - vocals, banjo , washboard en footdrums. Op zondag 8 December om 17.00 uur en gratis toegang. Two Men Orchestra

Cuijk on Ice

In diverse plaatsen wordt hard gewerkt aan de schaatsbaan die voor jong en oud voor heel wat uurtjes schaatsplezier zullen zorgen. In Cuijk zijn ze wel heel enthousiast!

"Op zaterdag 8 december 2012, om 10.00 uur gaat de vierde editie van Cuijk On Ice van Start. Dit jaar staan er weer diverse bijzondere evenementen op de rol. Ook de officiële opening zaterdagavond 19.00 belooft een bijzondere en feestelijk happening te worden. Het zal zeker de moeite waard zijn om er bij te zijn. U bent van harte uitgenodigd. Ook is er weer gratis schaatsen met Krokobilly, ijsstokschieten en een bijzondere sfeervolle kerstmarkt! Jij komt toch ook eens kijken bij Cuijk on Ice!" IJzers onder, we mogen weer!!!

Wijn- & spijsproeverij bij De Kuluut

Bij Brasserie De Kuluut is op donderdag 12 december in samenwerking met Plus Verbeeten Overloon een Wijn & Spijsproeverij samengesteld. Laat u verwennen met 5 gerechten met bijpassende wijnen. Uiteraard kunt u ook bijzondere wijnen proeven.
Dus kom en laat je inspireren voor een feestelijke maaltijd bij Brasserie de Kuluut! Lees meer!

Tijd voor jezelf

Druk, druk, druk voor veel mensen heeft de drukke decembermaand niks feestelijks.
Leer dan heel snel om ook tijd voor jezelf te nemen!
Ga rustig zitten blader door onze online agenda en schrijf de leukste events in jouw agenda.
Genieten is een must, zeker in december! Wat ga je doen?

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.