Nieuwsbrief donderdag 12 december 2013

Eisstockschiessen in Cuijk!

In een gezellig team de strijd aan gaan om de Eisstockschieskampioen te worden van Cuijk!
Iedereen die wel eens in de Alpenlanden op wintersport is geweest kent het: Eisstockschiessen! En wanneer je daar nog nooit geweest bent kun je nu met het ijsstokschieten bekend raken gewoon hier in Cuijk op de sfeervolle ijsbaan! Leuk om te doen maar ook om naar te kijken. IJzingwekkend spannend en dat op vrijdag de dertiende! Cuijk on Ice!

Moonlightshopping in Mill

Vrijdag 13 december komt je in het centrum van Mill weer helemaal in de sfeer voor kerst 2013 tijdens de jaarlijkse Moonlightshopping. Naast het gegeven dat die avond bijna alle winkels tot 22.00 uur open zijn, is er vanaf 16.00 uur ook een kerstmarkt in de Kerkstraat en een gedeelte van de Hoogstraat. Tevens is er her en der live muziek, gratis glühwein en zijn er diverse andere activiteiten om u helemaal in de stemming te brengen voor kerst. Meer over de organisatie!

Superbitch; Gerda Havertong!

Actrice Gerda Havertong, voor velen bekend als Gerda uit Sesamstraat, bewijst met de monoloog Furie maar weer eens dat zij veel in haar mars heeft. Op vrijdagavond 13 december is zij om 20.00 uur met dit solotoneelstuk te zien in theater Myllesweerd. In Furie speelt Gerda de succesvolle zakenvrouw Martha, of zoals Gerda zelf zegt: een superbitch, die de menselijke wil om macht te hebben verbeeldt. Een personage dat we volgens Gerda allemaal (her)kennen. Maar er zullen natuurlijk onherroepelijk brokken gemaakt worden. In Furie laat Gerda dan ook op een mooie manier de keerzijde van macht zien. Meer over Gerda!

Openingsfeest café Hannes

Er zijn nog steeds helden die het aandurven; een nieuwe tent beginnen of een bestaande overnemen.
En daar moet op gedronken worden, toch?

De nieuwe kastelein van café Hannes in Overloon geeft in ieder geval op zaterdag 14 december een groot openingsfeest. Met een spetterend optreden van rockabilly band The Eightball Boppers. Iedereen is welkom vanaf een uurtje of 20.00 uur en de deuren zullen rond 03.00 weer sluiten! Gezelligheid kent geen tijd ...

Robbie Hooker bij café Royal Mill

Blues-, Southern- en Hard rock zijn de genres die Robbie Hooker ten gehore brengt. Van Jimi Hendrix naar ZZ top en van John Lee Hooker naar Ted Nugent, aan variatie geen tekort.

Een gevarieerd aanbod aan muziek. Dat is er zaterdagavond 14 december te horen bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Die avond staat er namelijk Robbie Hooker op het podium. Dit alles vanaf 22.00 uur en uiteraard is de toegang weer helemaal gratis. Meer over Café Royal!

Doorstapwandeling op Landgoed Tongelaar

Op zondag 15 december organiseren gidsen van IVN De Maasvallei een doorstapwandeling op Landgoed Tongelaar te Mill. Aanvang om 10.00 uur.

Tongelaar omvat bosranden, weiden, houtwallen, boerderijen en een laat middeleeuws kasteel. Het is gelegen in het zogenaamde laagterras, een riviervlakte gevormd door insnijdingen van de Maas.Een prachtig gebied dus om eens flink door te stappen. Nadien is er gezellig ruimte voor koffie en thee. Meer weten over de geschiedenis?

De vloer op met Kerst

Je zult genieten van natuur, rust, stilte, bezinning, samenzijn, plezier tot flinke lol, ontroering en tot slot mooie gedachten die je zeker mee naar huis gaat nemen…!
Kom zondagmiddag 15 december de kerstperiode op De Steenakker in Haps inluiden, samen met je vrienden, collega, vriendin, buur, familie en wie verder mee wil…!

We hebben een speciaal programma in een bijzondere kerstsfeer.
Je zult genieten van natuur, rust, stilte, bezinning, samenzijn, plezier tot flinke lol, ontroering en tot slot mooie gedachten die je zeker mee naar huis gaat nemen…!
Je kunt het hele programma boeken voor slechts € 25,- per persoon. Maar ook is één of meerdere zelf te bepalen onderdelen mogelijk: Meer weten over dit bijzondere programma?

Herdertjesdag bij De Wereldboom

Jong en oud is welkom om in de aanloop naar Kerstmis te komen genieten van winterse activiteiten op het mooiste plekje van Boxmeer op zondag 15 december om 14.00 uur.

Alweer voor het derde jaar organiseert De Wereldboom met hulp van een tiental vrijwilligers Herdertjesdag. Jong en oud is welkom om in de aanloop naar Kerstmis te komen genieten van winterse activiteiten op het mooiste plekje van Boxmeer: veilig gezekerd sterren plukken in een boom in het Avonturenbos, een drijfkaarsje gieten, een kandelaar zagen en timmeren en een kerstster vilten. Natuurlijk kan er weer worden meegelopen en geknuffeld met de Wereldboomkudde. Herdertjesdag

Sprookjesachtige agenda

Alles verandert langzaam in een sprookjesachtige wereld boordevol kerstsfeer. En zo op de valreep van 2013 is er ook nog voldoende te doen. Met zeer uiteenlopende activiteiten van een Gipsy Wedding Band tot aan een prinsenreceptie en van Lenny Kuhr tot aan Plo Licht op! Waar ga jij heen om je te laten betoveren?

Naar 't Land van Cuijk natuurlijk! Land van Cuijk Agenda!

Bekijk de complete agenda ›Niet goed leesbaar? Lees deze nieuwsbrief in browser
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd met Cybox Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.